Schoonheidsspecialiste aan huis

Iedereen wil toch af en toe eens heerlijk ontspannen? Lijkt het u fijn om uw gezicht professioneel te laten verzorgen door een schoonheidsspecialiste? Iemand die uw huid met de juiste middelen behandeld of uw gezicht laat spreken door een mooie make-up?  

Schoonheidsspecialiste aanvragen

Schoonheidsspecialiste aan huis

Kunt u om welke reden dan ook niet naar de schoonheidssalon maar wilt u wel een heerlijke gezichtsbehandeling, een cosmetische handverzorging of een ontspannende massage? Dan is de Schoonheidsspecialiste aan huis echt iets voor u. Carinova maakt samen met haar professionele dienstverleners mogelijk dat u even helemaal niets hoeft te doen, behalve genieten. Gewoon bij u thuis, wanneer het u uitkomt.  

Waar vindt u deze dienst

Schoonheidsspecialiste aan huis is mogelijk in de gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Eenvoudig geregeld

Als lid van Carinova krijgt u mooie voordelen bij de Schoonheidsspecialiste aan huis. U kunt vrijblijvend een afspraak maken via de knop ‘Schoonheidsspecialiste aanvragen’. Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen van de schoonheidsspecialiste.

Of meld u aan via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor €23,50 per jaar. Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

Voordeeltarief: 30 minuten €35,-

Voordeeltarief: 45 minuten €47,50

Heerlijk ontspannen in uw eigen omgeving

Geen voorrijkosten

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen

Neem een kijkje

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.