Kapper aan huis

Lukt het u niet meer om naar de kapper toe te gaan? Of vindt u het vervelend om bij de kapsalon te wachten? De kappers van Carinova komen graag thuis bij u langs. Ze zorgen voor een verzorgd kapsel zonder dat u de deur uit hoeft. U maakt eenvoudig een afspraak voor een moment waarop het u uitkomt. Wel zo makkelijk.

Kapper aanvragen

Kapper aan huis bij Carinova

Via de kappers van Carinova is een fris, verzorgd kapsel altijd bereikbaar. Ook als naar de kapsalon komen niet makkelijk gaat is de Kapper aan huis geknipt voor u. En als lid van Carinova krijgt u, naast veel andere voordelen, ook:

  • 10% korting op het basistarief
  • Een afspraak wanneer het u uitkomt
  • Gediplomeerde kappers met veel ervaring

Waar vindt u deze dienst

U vindt de kapper aan huis in de gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Eenvoudig geregeld

Als lid van Carinova krijgt u mooie voordelen bij Kapper aan huis. U kunt vrijblijvend een afspraak maken via de knop ‘Kapper aan huis aanvragen’. Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen van de kapper.

Of meld u aan via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor € 21,95 per jaar. Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

 

Voordelen voor leden

10% korting op het basistarief

Een afspraak wanneer het u uitkomt

Gediplomeerde kappers met veel ervaring

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.