De Thuizz tablet

Videobellen met de kleinkinderen, een e-mail sturen naar die oude buur van vroeger, of het laatste nieuws lezen. Op internet kan tegenwoordig alles. U zou dit graag willen, maar weet niet goed waar u moet beginnen. Geen zorgen, met de Thuizz tablet kan iedereen op internet!

Aanvragen Thuizz tablet Aanvragen Thuizz tablet

De tablet op proef

Carinova Thuizz maakt samen met Compaan mogelijk dat ook de oudere generatie op internet kan. Als Carinova Thuizz lid mag u de tablet een maand vrijblijvend proberen en heeft u keuze uit twee verschillende formaten. Zo zit er gegarandeerd een geschikte optie voor u bij.

Waar vindt u deze dienst

De Thuizz tablet is uiteraard verkrijgbaar buiten ons werkgebied. Natuurlijk hebben wij wel de meeste kennis over de gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Nog geen lid van Carinova?

Als lid van Carinova krijgt u mooie voordelen op de Thuizz tablet. 
Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen van de dienst. Of meld u aan via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor € 21,95 per jaar.
Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

Keuze uit een klassieke of compacte variant

€30,- korting op de aanschafprijs

U kunt de tablet een maand uitproberen

Inclusief gratis Thuizz gesprek

€299,- €269,- Tarief voor leden
Aanvragen Thuizz tablet

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.