Voorjaarsuitje

Gezellig er op uit in het voorjaar! Gaat u met ons mee? Als lid van Carinova Thuizz geniet u extra voordelig van deze dag naar de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. 

Voorinschrijven

Dagje uit met Carinova Thuizz

Spot de flamingo's, bewonder tropische vlinders of geniet gewoon van de prachtige bloemen die er te zien zijn. Als lid van Carinova Thuizz kunt u voordelig mee met dit dagje uit naar de Orchideeën Hoeve. En wilt u een introducee mee? Dan kan dat natuurlijk ook. 

Inbegrepen:

  • Busvervoer
  • Dagentree De Orchideeën Hoeve
  • Koffie of thee met een gebakje
  • Pannenkoekenlunch
  • Kleine verrassing van Carinova Thuizz

Belangrijke informatie

Let op! Wij raden de grote eters aan voor de zekerheid een extra boterham mee te nemen.
Het uitje zal enkel doorgaan bij voldoende animo. Andersom geldt: VOL = VOL.
Bij te weinig aanmeldingen van een opstapplaats kan deze alsnog komen te vervallen. Op 12 mei sluiten de inschrijvingen en zullen wij de exacte opstapplaatsen en tijden aan u doorgeven.

Waar vindt u deze activiteit

Bent u slecht ter been? Geen probleem! Loophulpmiddelen en rolstoelen kunnen mee in de bus. De opstapplaatsen zijn nog niet definitief. Deze zijn afhankelijk van de aanmeldingen. U kunt kiezen uit: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Ommen, Raalte en Zwolle
Waar vindt u deze activiteit

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen

Handig om te lezen

Aanmelden

Voorinschrijving DEVENTER
/ 55 plaatsen
Aanmelden
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.