Ledenpanel

Om ervoor te zorgen dat onze diensten en producten naadloos aansluiten bij de behoeften van onze leden, hebben we uw input nodig. We zijn op zoek naar kritische denkers die bereid zijn om met ons mee te denken. Als lid van ons Ledenpanel krijgt u de kans om van u te laten horen. Bent u er bij?

Direct opgeven

De missie van Carinova Thuizz

Bij Carinova Thuizz geloven we dat thuis de beste plek is om oud te worden. Onze missie is om onze leden te ondersteunen in het creëren van een veilige, comfortabele en gelukkige leefomgeving, zodat u kan genieten van een betekenisvol leven, omringd door dierbaren.

We zijn trots om onze leden een scala aan producten en diensten aan te bieden die gericht zijn op preventie, behouden van uw eigen regie en sociaal welbevinden.

Help ons mee met onze missie

Onze missie is mooi, maar hoe zorgen we nou dat we deze ook goed kunnen uitvoeren? Daar hebben we uw hulp bij nodig!

Of u nou een veelvuldig gebruiker van onze diensten bent of misschien nog geen kans gehad heeft om deze uit te proberen. Dat maakt niets uit. Uw stem telt!

Misschien heeft u een briljant idee dat onze dienstverlening kan verbeteren? Of een suggestie die ons kan helpen om nog beter aan te sluiten bij uw behoeften? Uw feedback, groot of klein, is van onschatbare waarde en helpt ons om Carinova Thuizz nog beter te maken!

Doe mee en deel uw ervaring met Carinova Thuizz! Naast de kans om uw stem te laten horen, verzorgen wij ook een lekkere lunch en is het een gezellig samenzijn. Helpt u ons mee onze dienstverlening te verbeteren? 

Wat u kunt verwachten:

Twee keer per jaar nodigen we u uit voor een fysieke ontmoeting. Dit is een geweldige gelegenheid om andere leden te ontmoeten, ervaringen te delen en samen te werken aan de missie van Carinova Thuizz.

Paragraaf afbeelding

Waar vindt u deze activiteit

Iedereen woonachtig in de regio van Carinova Thuizz is welkom. Dat zijn alle leden die inwoners zijn van de gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze activiteit

Voorinschrijven

DEVENTER
/ 15 plaatsen
Aanmelden

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.