Go mingle - platform voor vriendschap & uitjes

Op een makkelijke en laagdrempelige manier nieuwe mensen ontmoeten? Dat kan! Door de samenwerking van Carinova Thuizz met het platform van Go mingle kunt u voordelig op pad en samen met anderen leuke activiteiten ondernemen.

Kortingscode aanvragen

Ontmoet nieuwe mensen

Wilt u een dagje weg? Of lijkt het u gezellig om in groepen verrassende uitjes te ontdekken? Go mingle is hét uitjes- & vriendschapsplatform voor iedereen die op een makkelijke en laagdrempelige manier nieuwe mensen willen ontmoeten, door samen leuke activiteiten te ondernemen.

Denk aan (stads)wandelingen, uitjes naar musea of samen naar het theater. Ook kunt u zich aanmelden voor leuke clubs, zoals een boeken-, spelletjes- en wandelclub. Liever iets anders ondernemen? Wanneer u zich inschrijft op het platform kunt u onbeperkt oproepen plaatsen met wat u graag samen wil doen!

Samen op pad

Gaat u de volgende keer mee? Als lid van Carinova Thuizz krijgt u € 5 korting op een jaarabonnement. Meld u aan via de website van Go mingle, kies een jaarabonnement en vul de speciale kortingscode voor leden van Carinova in. Na het betalen van de contributie en het verder invullen van uw profiel kunt u de leukste uitjes ontdekken en gratis oproepen plaatsen.

Waar vindt u deze dienst

Go mingle is beschikbaar binnen én buiten de regio van Carinova: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Eenvoudig geregeld

Wilt u profiteren van de voordelen bij Go mingle? Klik op de knop 'aanvragen' voor de kortingscode en ontvang meer informatie hoe u hier gebruik van kunt maken.

Bent u nog geen lid van Carinova? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen. Of meld u aan als lid via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor €23,50 per jaar.

Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

Korting op jaarabonnement

Gezellige activiteiten

Nieuwe mensen ontmoeten

Onbeperkt plaatsen van oproepen

€29,- €24,- per jaar
Kortingscode aanvragen

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen

Handig om te lezen

Neem een kijkje

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.