Dagcentrum Sparrenheuvel

U woont zelfstandig, maar gaat lichamelijk achteruit of heeft extra ondersteuning nodig. Bijvoorbeeld door een lichamelijke aandoening, chronische ziekte of dementie. Dan kan het fijn zijn om er af en toe tussenuit te kunnen. Kom dan eens kijken bij Dagcentrum Sparrenheuvel in Diepenveen. 

Neem een kijkje

Welkom bij Dagcentrum Sparrenheuvel

Dagcentrum Sparrenheuvel ligt in het rustige en landelijke dorp Diepenveen. Op het dagcentrum bieden wij met dagbesteding een zinvolle en gestructureerde invulling van de dag. U kunt hier één of meerdere dagen terecht om sociale contacten op te doen of activiteiten te ondernemen.

Dagcentrum Sparrenheuvel

Bekijk op kaart
locatie burgemeester doffegnieslaan 2a, 7431 ba diepenveen
telefoon 0570-518003
locatie sparrenheuvel@carinova.nl

Aandacht voor welzijn

Onze zorgmedewerkers en vrijwilligers zijn er voor professionele begeleiding. Maar vooral met aandacht voor welzijn werken we aan meer plezier in de dag. Samen met u kijken we hoe we de beste invulling kunnen geven aan uw dag. We gaan hierbij uit van uw eigen interesses, behoeften en mogelijkheden. U bent zo actief als u zelf prettig vindt.

  • Verminderen van eenzaamheid en verveling staan voorop
  • U kunt leeftijdsgenoten ontmoeten 
  • We kijken naar wat u nog wél kunt
  • Het in stand houden of vergroten van de zelfredzaamheid
  • We ondersteunen uw mantelzorger

Mogelijke activiteiten zijn:

  • Activiteiten met de groep zoals gezamenlijk koffie drinken, gezelschapsspellen, bewegen of wandelen
  • Samen spellen doen zoals educatieve geheugenspellen, puzzelen, beleef-tv of braintrainer
  • Creatieve activiteiten zoals koken en bakken, schilderen, handwerken, tekenen of zingen

Tussen de middag eten we samen. U kunt uw eigen lunchpakket meenemen. Of u kunt tegen een vergoeding gebruik maken van een brood- of warme maaltijd. Als u niet op eigen gelegenheid kunt komen, wordt u opgehaald en thuis gebracht.

Alle mogelijkheden voor meer gemak

Tijdens uw bezoek aan het dagcentrum kunt ook gebruik maken van de faciliteiten op Sparrenheuvel. Sparrenheuvel heeft een eigen bibliotheek met veel groot-letter boeken. Ook een kappersbezoek op afspraak is mogelijk in Sparrenheuvel. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Daarnaast kunt u in overleg gebruik maken van o.a. fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek.

Neem een kijkje

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.