Ravelijn

Aan de rand van het centrum in Deventer vindt u woonzorglocatie Ravelijn. Hier bieden wij zorg als zelfstandig wonen niet meer lukt. Door bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. In onze groepswoningen woont u ‘zo thuis mogelijk’. Met altijd hulp, zorg of behandeling dichtbij. Ravelijn is gevestigd in een wooncomplex. Omringd door eengezinswoningen en woonappartementen.

Neem een kijkje

Welkom bij Ravelijn in Deventer

Ravelijn biedt u een warme, vertrouwde plek waar u woont in een huiselijke omgeving. Een omgeving waar u uzelf kunt zijn en waar ruimte is voor persoonlijke aandacht. Kom gerust eens langs, wij ontvangen u graag!
Cindy Hobert Carinova

Cindy Hobert

Locatiemanager

locatie G.d. jordensplein 107 117, 7417 ZT Deventer

Vertrouwd wonen

Permanent wonen op het Ravelijn kan in één van onze 2 groepswoningen. Samen met 10 tot 12 andere bewoners vormt u een klein huishouden. In de huiskamer ontmoet u vertrouwde gezichten. En beleeft u het huishouden en activiteiten. Met altijd hulp, zorg of behandeling dichtbij. 

Ieder mens is uniek. Ook u heeft een eigen levensverhaal. Voor ons begint uw welzijn met het luisteren naar dat verhaal. Op het Ravelijn is er ruimte voor die aandacht.  

We gaan uit van wat u nog wel kunt. Bewoners helpen met het menu, koken of tafeldekken. De dag biedt structuur, maar daarbinnen volgt u uw eigen dagritme. Houdt u van uitslapen? Of ’s morgens vroeg koffie?  

  • Beschermd, vertrouwd en huiselijk wonen met dementie 
  • Aandacht voor wie u bent 
  • Familie en contacten zijn van harte welkom 

Aan de rand van het centrum

De 26 appartementen van Ravelijn liggen in Deventer, aan de rand van het centrum. Gevestigd in een wooncomplex, omringd door eengezinswoningen en appartementen. Met een bushalte voor de deur is Ravelijn goed te bereiken met het openbaar vervoer.  

Zit-slaapkamer 

U heeft bij ons uw eigen zit-slaapkamer met badkamer. Ingericht met geliefde meubels en voorwerpen wordt dit snel een eigen plek. Wij helpen u bij het schoonhouden van het appartement en bij de was. Een eigen huis dus, met alle gemak bij de hand.  

Ontzorgd wonen

Wonen bij Ravelijn is ontzorgd wonen. Met niet alleen de hulp of zorg die u op dat moment nodig heeft. Ook met vele activiteiten waar u aan mee kunt doen. Een rondje op de duofiets of helpen bij het huishouden? U bent zo actief als u zelf prettig vindt. U heeft een vaste contactpersoon: de contact verzorgende. Zo is er voor u en uw familie altijd een vertrouwd gezicht binnen Ravelijn.  

Alle mogelijkheden voor meer gemak  

Zijn wie u bent, wonen zoals u wilt. Dat maken we in Ravelijn mogelijk met vele faciliteiten. Van een gezamenlijke woonkamer tot aan vele activiteiten.

Neem een kijkje

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.