Vakantiezorg

Natuurlijk kunt u ook naar een vakantiehuisje of camping gaan als u door ziekte of een beperking afhankelijk bent van thuiszorg. Krijgt u bijvoorbeeld dagelijks hulp bij het wassen en aankleden? Dan regelt Carinova die zorg ook op uw vakantieadres. Dat kan zowel binnen als buiten het werkgebied van Carinova zijn. Woont u buiten het werkgebied van Carinova en komt u hier op vakantie? Dan kunnen wij u ook helpen.

Zorg aanvragen

Zorg op uw vakantieadres

Komt u op vakantie in het werkgebied van Carinova en heeft u thuis wijkverpleging? Dan kunnen wij u helpen met vakantiezorg op uw vakantie- of logeeradres. Dus, of u nou een Hanzestedenroute volgt of op de camping staat in Ommen, wij nemen de verpleging en persoonlijke verzorging tijdens uw verblijf over van uw vaste zorgaanbieder.  Zo kunt u onbezorgd op vakantie. 

Complexe zorg

Ook complexe zorg kunnen wij op uw vakantieadres organiseren. Ons Technisch Verpleegkundig Team is gespecialiseerd in o.a. pijnbestrijding, infuustherapie, specialistische wondbehandeling of het inbrengen van sondes. 

Vervangende zorg van Carinova

Woont u buiten het werkgebied van Carinova en komt u hier op vakantie? Dan komt uw zorgvraag meestal binnen via uw zorgorganisatie. Maar andersom kan ook. Wilt u als cliënt van Carinova op vakantie, bijvoorbeeld naar Zeeland? Dan neemt Carinova contact op met de thuiszorgorganisaties in die regio. Ook regelt Carinova de afhandeling met de verzekeraar.

Waar vindt u deze zorg

Wij kunnen u helpen met vakantiezorg op uw vakantie- of logeeradres in de gemeenten Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze zorg

In heldere stappen zorg regelen

1

Aanvragen vakantiezorg

Wilt u op vakantie in het werkgebied van Carinova en heeft u thuiszorg nodig? Neem dan contact op met uw zorgaanbieder of met Carinova via 0900-8662. Zij vertellen u wat er mogelijk is. En wat uw eerste stap is.

2

Aanvragen vakantiezorg

Bent u cliënt van Carinova en wilt u thuiszorg op uw vakantieadres in Nederland, neem dan contact op met uw coördinerend wijkverpleegkundige van Carinova. Uw coördinerend wijkverpleegkundige regelt de rest.

3

Zorgvraag beoordelen

Wij kijken of er ruimte is om de gevraagde zorg in de desbetreffende periode te leveren.

4

Vakantiezorg starten

Als er ruimte is kan de vakantiezorg starten. Wij komen bij u langs op uw vakantieadres!

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.