Logopedie

Door een ziekte of aandoening kan het zijn dat u problemen krijgt met praten, ademen of slikken. Logopedie Thuis geeft dan de juiste zorg en begeleiding. Aan u én uw naasten. Samen werken we aan het doel dat u wilt bereiken. Dat kan in 1 van onze 2 praktijken, of bij u thuis. Dat is Carinova zo dichtbij mogelijk.

Zorg aanvragen

Logopedie van Carinova

Logopedie van Carinova is er voor volwassenen met problemen met de stem, spraak, taal, gezichtsuitdrukking, ademhaling of slikken. Deze problemen ontstaan bijvoorbeeld na een beroerte, door parkinson, MS of dementie. Onze logopedisten bieden zorg op maat. Ook als naar de praktijk komen voor u niet lukt.

Tijdens een eerste gesprek bespreken we uw klachten. We doen onderzoek, geven persoonlijk advies en bieden de behandeling die bij u past. Hierover beslissen we samen met u. Net zoals we samen werken aan het doel dat u wilt bereiken. We kiezen daarbij de juiste, passende oefeningen. Heeft u afasie? Dan nemen we dubbel zoveel tijd voor uw afspraak: 50 minuten. Dat is Carinova zorg op maat.

  • Hulp en begeleiding van een ervaren logopedist
  • Zelf aan de slag met oefeningen
  • Afspraken bij Carinova of bij u thuis

Samen werken aan uw doel

Onze logopedisten zijn dé experts in logopedie bij hersenletsel of andere aandoeningen bij volwassenen. Ze geven uitleg, advies en de juiste begeleiding. Voor het beste behandelresultaat is het belangrijk dat ook ú zich inzet. Door de oefeningen te doen en met ons te delen hoe het gaat. Zo werken we samen aan het bereiken van uw doel.

Ons team staat klaar

Onze gespecialiseerde logopedisten zijn gespecialiseerd in verschillende aandachtsgebieden. Bijvoorbeeld parkinson, dementie, beroerte, COPD, afasie of slikstoornissen. U bent daarom met uw zorgvraag bij ons in goede handen.

Logopedie van Carinova bestaat uit een betrokken team van ervaren specialisten. Kwaliteit van zorg vinden wij heel belangrijk. Daarom werken wij dagelijks aan het verbeteren van onze zorg. Dit doen we door overleg, training, onderzoek en opleiding.

 

Onze logopedisten

Céline van Limbeek

Céline van Limbeek

Logopedist

Deventer & Raalte
Sabine Hilferink

Sabine Hilferink

Logopedist

Deventer & Raalte
Leonie Eektimmerman

Leonie Eektimmerman

Logopedist

Deventer & Raalte
Aliëtte Schoemaker

Aliëtte Schoemaker

Logopedist

Deventer & Raalte

Onze locaties

Behandelcentrum Deventer

Behandelcentrum Deventer

Deventer

Bekijk deze locatie
Behandelcentrum Raalte

Behandelcentrum Raalte

Raalte

Bekijk deze locatie

Waar vindt u deze zorg

U kunt terecht in één van onze 2 praktijken in Raalte of Deventer, of bij u thuis. Onze logopedisten komen bij u aan huis in: Schalkhaar, Bathmen, Lettele, Twello, Haarle, Heino, (Nieuw) Heeten, Lemelerveld, Deventer, Olst-Wijhe, Raalte en Rijssen-Holten
Waar vindt u deze zorg

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen

Handig om te lezen

Neem een kijkje

In heldere stappen zorg regelen

1

Logopedie met een verwijzing

Denkt u dat Logopedie Carinova u kan helpen? Vraag uw huisarts of specialist dan om een verwijzing. Uw arts stuurt deze verwijzing naar ons door.

2

Contact

Na het ontvangen van uw verwijzing nemen wij contact met u op. Samen plannen we een afspraak bij u thuis of in één van onze praktijken.

3

Logopedie zonder verwijzing

Ook zonder verwijsbrief kunt u bij ons een afspraak maken. De logopedist neemt een korte vragenlijst met u door. We brengen uw huisarts ook op de hoogte.
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg of therapie nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.