Diëtetiek

Gezond eten is belangrijk voor iedereen. Zeker bij ziekte of tijdens uw herstel. Want wie goed eet, voelt zich prettiger en fitter. De diëtisten van Carinova zijn gespecialiseerd in voeding bij ouderen. Wij geven persoonlijk dieetadvies en maken een voedingsplan op maat. Op locatie, of bij u thuis.

Zorg aanvragen

Diëtetiek van Carinova

Goed eten is niet altijd makkelijk. Uw smaak kan veranderen door een ziekte of aandoening. Of u heeft last van slikproblemen of minder eetlust. Diëtetiek Carinova helpt u bij al uw vragen over voeding en dieet. Onze diëtisten hebben namelijk veel kennis van voeding en hoe de spijsvertering werkt. Ze weten precies wat voeding voor uw lichaam kan doen.

Met een dieet op maat voelt u zich vaak prettiger. Ook verbetert uw conditie erdoor. Het is bewezen dat goede voeding zorgt voor een sneller herstel. Lukt het u niet om naar onze praktijk te komen? Dan komen onze diëtisten thuis bij u langs. Zo krijgt u de juiste zorg op de juiste plek.

  • Hulp en begeleiding van een ervaren diëtist
  • Úw situatie en vraag staan bij ons voorop
  • Afspraken bij Carinova of bij u thuis

Samen werken aan uw doel

Tijdens uw eerste afspraak stellen we u vragen over uw gezondheid, medische gegevens, eetgewoonten en leefstijl. Maar ook gaan we in op uw verwachtingen en wensen. Wat is voor u belangrijk tijdens de behandeling? Op basis van úw doel maken we een praktisch voedings- of dieetadvies op maat.

Samen met de diëtist werkt u vervolgens aan uw doel. Wij begeleiden u persoonlijk bij het aanpassen van uw eetpatroon en gewoontes. Hoeveel afspraken u krijgt, hangt dan ook af van hoe het met u en met het dieet gaat.

Ons team staat klaar

Diëtetiek Carinova bestaat uit een betrokken team van ervaren specialisten. Naast kennis over gezonde voeding weten wij veel over de juiste voeding in verschillende situaties. Zoals bij gewichtsverlies, ondervoeding of overgewicht. En bij ziektes als dementie, parkinson, COPD, diabetes of kanker. Samen kijken we naar wat er nog wel mogelijk is.

 

Onze diëtisten

Sandra van den Berg

Sandra van den Berg

Diëtist

Deventer
Marlin Bloo

Marlin Bloo

Diëtist

Aangesloten bij ParkinsonNet
Deventer & Raalte
Meriam Brinkhof

Meriam Brinkhof

Diëtist

Aangesloten bij ParkinsonNet
Deventer & Raalte
Roxanne Brockotter

Roxanne Brockotter

Diëtist

Deventer & Raalte
Rianne Prins

Rianne Prins

Diëtist

Raalte & Deventer

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen

Handig om te lezen

Neem een kijkje

In heldere stappen zorg regelen

1

Diëtetiek met een verwijzing

Denkt u dat Diëtetiek Carinova u kan helpen? Vraag uw huisarts of specialist dan om een verwijzing. Uw arts stuurt deze verwijzing naar ons door.

2

Contact

Na het ontvangen van uw verwijzing, nemen wij contact met u op. Samen plannen we een afspraak bij u thuis of in één van onze praktijken.

3

Diëtetiek zonder verwijzing

Het liefst ontvangen wij een verwijzing van uw huisarts of specialist. Maar ook zonder verwijsbrief kunt u bij ons een afspraak maken. De diëtist neemt dan een korte vragenlijst met u door. We brengen uw huisarts ook op de hoogte.

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg of therapie nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.