Diessenplas

Woonzorglocatie Diessenplas ligt op de Sallandse Heuvelrug in de wijk 'De Haar' midden in Holten. Op loopafstand liggen centrale voorzieningen, zoals winkels en een huisartsenpost. De bosrijke omgeving van Holten nodigt uit voor een wandeling voor iedereen die nog mobiel genoeg is. Met een bushalte voor de deur is Diessenplas goed te bereiken met het openbaar vervoer.
Binnen Diessenplas heerst een ongedwongen sfeer. Mensen maken het verschil in dit vriendelijke huis.

Cliënten met een toenemende somatische zorgvraag kunnen blijven wonen op Diessenplas, ook als zij verpleeghuiszorg nodig hebben.
Daarnaast heeft Diessenplas een kleinschalige PG verpleeghuis woonvorm. Diessenplas biedt de mogelijkheid voor mantelzorgers en familie om te logeren. 

Kerngegevens
Op de locatie Diessenplas hebben wij 73 appartementen. In deze appartementen bieden wij 7 x 24 uur zorg en dienstverlening. Afhankelijk van uw indicatie kunnen wij naast zorg en dienstverlening ook medische, psychosociale en paramedische behandeling bieden. Naast zorg in de appartementen hebben wij op deze locatie ook een kleinschalige woonvorm. Deze woonvorm is gericht op bewoners met een intensieve zorgvraag op het gebied van psychogeriatrie. Zorg en behandeling wordt geboden op basis van de indicatie en de afspraken in het zorgleefplan. 

Rondleiding
Hieronder kunt u digitaal een rondleiding bekijken binnen de woonzorglocatie. Met betrekking tot de rondleiding, de receptiefunctie binnen Carinova is nu op een andere manier per locatie ingevuld. 

Bewoners van de Diesenplas