Ontmoet nieuwe mensen en onderneem leuke activiteiten

U houdt van wandelen, maar geen van uw vrienden is te porren voor een flinke tocht. Of u gaat graag naar een museum, maar uw partner blijft liever thuis. Gaat u alleen of gaat u niet? Go mingle biedt nóg een optie: ontmoet nieuwe mensen en ga samen!

Go Mingle - platform voor vriendschap & uitjes

Het uitjes – en vriendschapsplatform Go mingle, dat Neiske Ritsma zeven jaar geleden oprichtte, brengt mensen bij elkaar die er samen op uit willen gaan. “Waar online datingsites al jaren de gewoonste zaak van de wereld zijn, komt op zoek gaan naar vriendschappelijke gezelschap voor leuke uitjes nog niet zo vaak voor. Ik heb leuke vrienden, maar niet altijd is er iemand die tijd of zin heeft om met mij mee te gaan naar het Paleis op de Dam, te gaan bowlen of met een fluisterbootje te gaan varen.”

Onderwerpen

Interesse delen

Go mingle biedt verschillende mogelijkheden: van eenmalige (zelf) georganiseerde uitjes tot lid worden van een club waar mensen een interesse delen, zoals een spelletjes-, boeken-, film- of wandelclub. “De clubs bepalen zelf wanneer ze afspreken, sommigen hebben zelfs een eigen Whats app groep. Wij organiseren vaak activiteiten die zijn verdeeld in categorieën als cultuur, sport & adventure en eten.” Zelf gaat Neiske ook regelmatig mee. “Laatst zijn we met een groep naar museum de Fundatie in Zwolle geweest. Het was heerlijk weer en we belandden op het terras met een drankje. Het was die dag ook Open Monumentendag, wat een leuke combinatie was. Toevallig kwam iemand van de groep uit Zwolle en kende de stad goed, dus op die manier kwamen we op allerlei bijzondere plekjes terecht.”

Vraag maar raak

Veel praktische vragen worden op de website van Go mingle worden beantwoord. Daarnaast organiseert Neiske online ‘vraag maar raak-sessies’. “Daar vertelde een lid uit Noord-Holland dat ze het zo spannend vond om mee te gaan. Ze schreef zich daarom in voor een uitje in Breda, omdat ze wist dat ik ook ging en ze dus al iemand kende. Dat ze tóch gaat en hierover vertelt, vind ik hartverwarmend.”

Paragraaf afbeelding

Korting voor leden van Carinova Thuizz

De meeste mensen die deelnemen zijn tussen de 35 en 75 jaar. Wie eerst graag rondkijkt, kan een gratis basisabonnement afsluiten. “Als je mee wil met een activiteit word je lid. Een jaarabonnement is relatief goedkoop en leden van Carinova Thuizz krijgen € 5,- korting op het totaalbedrag van € 29,-. Insteek is dat iedereen, ongeacht inkomen, kan meedoen. Wil je wat leuks doen en op een makkelijke manier nieuwe mensen ontmoeten?  Go and mingle!”

Meer informatie is te vinden op de Go Mingle pagina voor leden van carinova Thuizz. 

Dit bericht is gelinkt aan enkele themas. Hier kunt u meer informatie vinden: Gezelligheid & ontmoeting
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.