Klokkenluidersregeling

Carinova kent een klokkenluidersregeling, de meldregeling voor het vermoeden van een misstand. Heeft u het vermoeden van een misstand, dan hoort Carinova dat graag van u.

In deze ‘Meldregeling voor het Vermoeden van een misstand’ vindt u alle informatie die u nodig heeft wanneer u een melding wilt doen van het vermoeden van een misstand. Indien u twijfelt kunt u altijd contact opnemen met de vertrouwenspersoon integriteit. Bij haar kunt u uw verhaal kwijt en zij kan u verder ondersteunen.

Een vermoeden van een misstand melden

U kunt een vermoeden van een misstand op verschillende manieren veilig en desgewenst anoniem kenbaar maken, bijvoorbeeld:

 1. door een bericht te sturen aan de externe vertrouwenspersoon integriteit, mevr. Angeline Miedema
  E-mail: vertrouwenspersoonintegriteit@carinova.nl.
  Telefoon: 06 - 410 79 442
 2. door een bericht te sturen aan de voorzitter van de Raad van Bestuur
  E-mail: OD_bestuurssecretariaat@carinova.nl
 3. wanneer de melding de Raad van Bestuur betreft dan stuurt u een bericht naar de voorzitter van de Raad van Toezicht
  E-mail: raadvantoezicht@carinova.nl

Het melden van een vermoeden van een misstand wordt niet gezien als een gebrek aan loyaliteit. Integendeel. U geeft Carinova de mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen voor het oplossen van de (vermoede) misstand en/of het voorkomen daarvan.

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.