Klokkenluidersregeling

Carinova kent een klokkenluidersregeling (‘De meldregeling voor het vermoeden van een misstand’). Heeft u het vermoeden van een misstand, dan hoort Carinova dat graag van u.

In deze ‘Meldregeling voor het Vermoeden van een misstand’ vindt u alle informatie die u nodig heeft wanneer u een melding wilt doen van het vermoeden van een misstand.


Indien u twijfelt kunt u altijd contact opnemen met de vertrouwenspersoon integriteit.
Bij haar kunt u uw verhaal kwijt en zij kan u verder ondersteunen.


Het melden van een vermoeden van een misstand wordt niet gezien als een gebrek aan loyaliteit. Integendeel. U geeft Carinova de mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen voor het oplossen van de (vermoede) misstand en/of het voorkomen daarvan.

Een vermoeden van een misstand melden

U kunt een vermoeden van een misstand op verschillende manieren veilig en desgewenst anoniem kenbaar maken, bijvoorbeeld:
1.     door een bericht te sturen aan de externe vertrouwenspersoon integriteit, mevr. Angeline Miedema:  vertrouwenspersoonintegriteit@carinova.nl. Telefoon: 06 - 410 79 442
2.     door een bericht te sturen aan de voorzitter van de Raad van Bestuur,
p/a: OD_bestuurssecretariaat@carinova.nl
3.     wanneer de melding de Raad van Bestuur betreft dan stuurt u een bericht naar de voorzitter van de Raad van Toezicht: raadvantoezicht@carinova.nl  

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.