Nieuwsbrief

Het Thuizz Journaal - krijgt u hem al wekelijks binnen? 

Carinova Thuizz is trots op haar digitale nieuwsbrief. Meer dan 6000 lezers houden wij wekelijks op de hoogte van leuke artikelen, uitstapjes in Overijssel, heerlijke recepten, pittige puzzels, tips voor in de tuin en nog veel meer. Iedere maand hebben we weer een ander thema. 

Meldt u zich ook aan voor het Thuizz Journaal?  Zo bent en blijft u altijd op de hoogte. Uitschrijven kan op ieder moment.


Zo belandt het Thuizz Journaal niet in uw ongewenste e-mail:
Het Thuizz Journaal wordt verstuurd vanaf het emailadres: thuizz@carinova-servicepakket.nl  Voeg dit e-mailadres toe aan uw adresboek, zo weet u zeker dat de nieuwsbrief niet in de spam-map of ongewenste e-mail belandt.

Hoe voeg ik Carinova Thuizz toe aan mijn adresboek?
Dat is afhankelijk van de manier waarop u e-mails bekijkt. Maakt u gebruik van Outlook of Hotmail? Of werkt u met Gmail? Klik op een van de links om een handleiding te openen en voeg vervolgens ons e-mailadres toe.

Is het Thuizz Journaal wat voor mij?
De meest recente nieuwsbrieven vindt u hier. Spreken de onderwerpen u aan? Schrijf u dan in voor ons journaal. De link werkt op de PC en tablet, maar niet op uw mobiel.