Welkom Grietsje Visser in onze Raad van Bestuur

Met veel enthousiasme verwelkomen wij Grietsje Visser als lid van de Raad van Bestuur van Carinova. Vanaf 5 augustus 2024 neemt Grietsje samen met Jan Griepink de dagelijkse leiding op zich van onze organisatie. Grietsje is geen onbekende in de zorg; haar meest recente functie was als directeur bij Mindfit van de Dimence Groep, waar zij unieke innovaties heeft doorgevoerd.

Innovatieve en betaalbare zorg nu en in de toekomst

Haar ervaring en energieke leiderschapsstijl zijn essentieel voor ons streven naar innovatieve en betaalbare zorg nu en in de toekomst. Wij kijken uit naar de komst van Grietsje. Samen met Jan Griepink zal zij een waardevolle impact hebben en flinke stappen vooruit zetten om Carinova verder klaar te maken voor de toekomst.

Grietsje zelf zegt over haar nieuwe rol: “Als bestuurder ben ik klaar om samen met het directieteam Carinova verder te ontwikkelen. Met veel energie en positiviteit wil ik bijdragen aan een organisatie die zich voorbereidt op de toekomst. Het motto van Carinova, ‘zo goed mogelijk in je vel en in je dag te zitten’, inspireert mij om samen vooruit te gaan. Ik betreed deze prachtige organisatie met nieuwsgierigheid, scherpte en een open blik.”

 

Samenwerking en visie

Jan Griepink is ervan overtuigd dat Grietsje de juiste persoon is om een duo mee te vormen. "Grietsje is uitermate bekwaam in het smeden van verbindingen en het motiveren van mensen. In een toekomst waarin we continu vooruitgang willen boeken, is Grietsje de frisse en gedreven leider die ik naast me wil hebben. De kwaliteit en betaalbaarheid van de ouderenzorg van morgen zijn grote uitdagingen die onze volledige aandacht vereisen. Samen met Grietsje, en met steun van onze collega’s, cliënten, hun families, mantelzorgers, vrijwilligers en andere betrokkenen, gaan we deze uitdagingen aan. Samen maken we het mogelijk.”

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.