Samenwerking Saxenburgh

Saxenburgh en Carinova intensiveren de samenwerking in de regio en hebben naast het leveren van kwalitatieve zorg ook gezamenlijke aandacht voor preventie en de inzet van technologie.

Saxenburgh en Carinova leveren o.a. in de regio Ommen – Hardenberg, 7x 24 uurs geplande en ongeplande thuiszorg en nachtzorg en werken ook op andere vlakken nauw samen.

Om de kwaliteit en de continuïteit van deze samenwerking in afspraken en projecten vast te leggen, bevestigen we dit met een overeenkomst voor de komende twee jaar. Samenwerking beperkt zich niet alleen tot Carinova en Saxenburgh, maar met alle andere thuiszorgorganisaties in de regio. Samenwerking zien we als een belangrijke succesfactor.

Met zorgverzekeraar Zilveren Kruis worden de doelstellingen en projecten in de wijk door een stuurgroep besproken en uitgezet. Naast het leveren van zorg, is er een sterke focus op preventie (denk aan voedingsadvies of vroegsignalering) en de inzet van technologie (beeldzorg en zelfredzaamheid). Met preventie en technologie hopen wij de vraag naar zorg te voorkomen, uit te stellen of zo veel mogelijk thuis in de eigen omgeving in te vullen.

Paragraaf afbeelding

*Op de foto links dhr. Henk van Zwam voorzitter raad van bestuur Carinova, rechts van hem - Wouter van der Kam, voorzitter raad van bestuur Saxenburgh, bovenaan de trap Rita Hunse, manager Ouderenzorg Saxenburgh, naast haar dhr. Martin Plant, directeur Thuiszorg Carinova.

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.