Ready to DUO? Kom vakantiewerk doen bij Carinova!

Het duurt nog wel even, maar de zomer is weer in aantocht. Genieten, maar ook het perfecte moment om wat extra te werken! Dit jaar zijn we op zoek naar extra hulp tijdens de zomervakantie. Of je nou bij mensen thuis wil werken of op een woonzorglocatie. Of je nou een zorgachtergrond hebt of helemaal niet, we nodigen je uit om een DUO te vormen met Carinova. 

Niet te verwarren met ome DUO die zorgt voor de studiefinanciering of voor een lening. Deze zomer helpt Carinova je financieel de zomer door met minimaal 13,52 per uur ongeacht je leeftijd! Daarnaast vorm je een DUO met gezellige collega's, leuke bewoners in de thuiszorg of woonzorg.  

Kortom, door een DUO te vormen met Carinova investeer je in jezelf en in je portemonnee. Dat terwijl je nuttig bent voor anderen en alle vrijheid krijgt. Je mag namelijk in overleg zelf bepalen wanneer en hoeveel je werkt! Een prachtig DUO, jij samen met Carinova. Samen maken we het mogelijk.  

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.