Nieuwe website voor Carinova

Carinova lanceert per direct haar nieuwe website op www.carinova.nl
Carinova, een grote ouderenzorgorganisatie. slaat hiermee een nieuwe weg in. De nieuwe website is nu helemaal gericht op zorgsituaties en bijbehorende vragen. Op de homepagina onder Goed ouder worden - Carinova maakt het mogelijk, is de structuur direct helder. Via de zorgsituatie kan men gemakkelijk en snel zorg regelen of contact opnemen. De nieuwe website is uitstekend afgestemd op mobiele apparaten en zeer gebruiksvriendelijk.

Online

Met de vele ontwikkelingen in de zorg zoals o.a. digitalisering, toenemende zorgvraag, langer thuis blijven wonen, positieve gezondheid krapte op de arbeidsmarkt wordt online steeds belangrijker. Zeker ook bij ouderen, uit recent onderzoek blijkt dat 7 op de 10 van de 65-plussers met hun mobiele telefoon online gaan. Veel keuzeprocessen vinden dan ook online plaats. De nieuwe website voorziet nu in dit keuzeproces met een heldere structuur en duidelijk stappenplan.

Bij de opzet van de nieuwe website is gekozen voor één duidelijke identiteit van Carinova met 1 gezicht en 1 verhaal. Waar Carinova voorheen nog verschillende website kende voor o.a. het behandelcentrum en mantelzorgondersteuning zijn deze nu allemaal ondergebracht in één website. Met een duidelijke boodschap zoals op de website te lezen: Zijn wie u bent, leven zoals u wilt. Carinova wil dat mogelijk maken. Ook als bij het ouder worden beperkingen horen. Met als motto samen mogelijk maken, vertrouwd dichtbij, met regie in eigen hand

Paragraaf afbeelding
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.