Een gezellige, inspirerende Uit & Thuizz-dag

Afgelopen 16 mei was het zover, onze Uit & Thuizz-dag. Het evenement was een groot succes en bood een scala aan activiteiten en lezingen die naast informatief ook gewoon hartstikke leuk waren. En onze verslaggevers waren erbij!

Inspirerend en interactief

De dag begon met een reeks boeiende lezingen over vitaal ouder worden en het behouden van balans, zowel als mantelzorger als in het dagelijks leven. Deze sessies werden goed bezocht en er werd aandachtig geluisterd naar de deskundige sprekers die waardevolle tips en inzichten deelden. Deelnemers gaven aan veel te hebben geleerd over het belang van zelfzorg en het vinden van een gezonde balans.

Naast de lezingen waren er creatieve workshops waar bezoekers hun artistieke talenten konden laten zien. In de workshop 'Canvas Tasjes Tekenen' werd met veel enthousiasme en kleur gewerkt, terwijl anderen zich uitleefden bij het schilderen van terracotta potjes. Deze activiteiten zorgden niet alleen voor prachtige kunstwerken, maar ook voor veel vrolijke gezichten en gezellige gesprekken.

Paragraaf afbeelding

Informatiemarkt

De sfeer werd verder verhoogd door de aanwezigheid van live muziek, die voor een ontspannen en feestelijke ambiance zorgde. Terwijl de klanken van vrolijke melodieën door de lucht zweefden, genoten de bezoekers van de diverse stands van onze partners op de informatiemarkt. Zonder iemand te kort willen doen willen we toch graag de maaltijdleveranciers benoemen. Deze boden heerlijke maaltijden aan, waardoor iedereen kon proeven van de culinaire hoogstandjes die zij te bieden hadden. Zelfs toen aan het einde er een heuse wolkbreuk losbarstte, bleven zij trouw hun hapjes serveren.

Een ander hoogtepunt van de dag was de aanwezigheid van de fysiotherapeut die een valpreventie screening en parcours had opgezet. Dit onderdeel was niet alleen informatief, maar ook interactief, en gaf de deelnemers de kans om hun balans en stabiliteit te testen onder professionele begeleiding. Dit bleek een waardevolle en leerzame ervaring te zijn voor velen.

Paragraaf afbeelding

Bingo en in gesprek met Carinova

Daarnaast werd er een spannende bingo georganiseerd met een overvloed aan prijzen. Niet alleen was het geroezemoes van enthousiasme overal te horen, er verzamelden zich regelmatig rijen bij deze leuke activiteit. Dit allemaal terwijl de nummers werden omgeroepen door onze enthousiaste vrijwilligers.

Gedurende de dag konden bezoekers ook in gesprek gaan met Carinova bij 'Praat Vandaag over Morgen'. Dit bood een uitstekende gelegenheid om vragen te stellen, zorgen te delen en meer te leren over de toekomst van ons als samenleving en de zorg van later. Heeft u daar al eens over nagedacht?

Paragraaf afbeelding

Tot volgend jaar!

Met meer dan 400 bezoekers (een record!) en de  combinatie van educatieve lezingen, creatieve workshops, smakelijke maaltijden, vrolijke muziek, en waardevolle informatie van partners, was de Uit & Thuizz-dag een groot succes. Een dag vol plezier, verbinding en inspiratie.

We kijken nu al uit naar de volgende editie en danken iedereen die heeft bijgedragen aan deze onvergetelijke dag!
namens Team Thuizz en de verslaggevers van de dag.

 

PS: Wilt u na het lezen ook graag lid van worden Carinova Thuizz? Dat kan: ga naar deze pagina. Op zoek naar foto's van de fotograaf? Die vindt u op deze pagina.

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.