Dagje uit naar Paleis 't Loo

Met twee bussen vol enthousiaste deelnemers vertrokken we in de vroege ochtend, klaar voor een dag vol cultuur, geschiedenis en gezelligheid: op naar Apeldoorn!

Bezoek aan het Paleis

Bij aankomst werden we verwelkomd door de grandeur van loslopende pauwen, de grootse stallen met erachter Paleis 't Loo. Erg indrukwekkend!

De meesten stopten eerst voor een welverdiend kopje koffie en gingen daarna op pad naar het paleis. Deze is recentelijk hersteld in zijn oude glorie met een flinke modernisering. Een combinatie van historische pracht en moderne onderdelen. Iedereen kreeg de kans om individueel of met een audiotour door de prachtig gerestaureerde kamers te wandelen, waar we ons even konden wanen in de tijd van koningen en koninginnen. De authentieke details en de verhalen brachten de geschiedenis helemaal tot leven.

De tuinen

Naast het bewonderen van het paleis zelf, konden we natuurlijk ook niet om de schitterende tuinen heen. Een absoluut hoogtepunt van het bezoek.

De tuinen, aangelegd in barokstijl uit de tijd van prins Willem III en Mary, waren een lust voor het oog. Perfect onderhouden perken, symmetrische patronen en sierlijke fonteinen maakten onze wandeling door de tuinen een uitje op zich. Het was alsof we een stap terug in de tijd deden. En natuurlijk hielp het heerlijke weer ook mee. Onder het genot van een stralend zonnetje en een klein briesje was het buiten heerlijk vertoeven.

Super collega's

Rond het middaguur genoten we van een heerlijke lunch, zorgvuldig voorbereid door het Grand Café van onze St. Jozef locatie. Om te zorgen dat de broodjes vers waren, was er 's ochtends al hard door de collega's gewerkt om alles op tijd af te krijgen en werden ze op locatie bezorgd door Eric en Tim.

Deze superservice bezorging en de smaakvolle lunch werden zeer gewaardeerd – dank jullie wel!

Terugreis met een aandenken

Op de terugweg ontvingen alle deelnemers een klein aandenken van Carinova Thuizz:  Delftsblauwe klompjes. Met de vraag: "Wilt u vaker met ons mee op stap?"

Dit gebaar zorgde voor een glimlach op ieders gezicht en de positieve reacties bevestigden hoe gezellig deze gezamenlijke uitstapjes zijn.  

En u?

Was u er deze keer niet bij? Geen zorgen! Carinova Thuizz organiseert 2x per jaar deze gezellige uitjes. We hopen dat u bij ons volgende uitje ook van de partij bent. We kijken ernaar uit om samen met u erop uit te gaan en nieuwe avonturen te beleven!

Hartelijke groeten,
Het team van Carinova Thuizz

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.