Stoppen met roken

Wilt u stoppen met roken? Dan bent u nu al een heel eind op weg. De eerste stap is namelijk uw voornemen. Het willen stoppen. Hoe moeilijk het ook is, Carinova Thuizz maakt het voor u mogelijk. Onze expert komt bij u thuis en gaat samen met u het traject aan. Afgestemd op uw situatie en uw wensen.

Stoppen met roken aanvragen

Stoppen met roken

Altijd al willen stoppen met roken, maar is het er nooit van gekomen? Of heeft u al meerdere pogingen gedaan, maar is het helaas nog niet gelukt? Geen probleem! Onze longverpleegkundige Miranda van Rossum staat voor u klaar.

Wanneer u rookt, neemt het risico op hart- en vaatziekten toe. Jaarlijks overlijden meer dan 20.000 mensen aan de gevolgen van roken. Eén jaar na stoppen is de kans op een hartinfarct al de helft kleiner. Het heeft dus altijd zin om te stoppen! Bovendien heeft het veel meer voordelen:

  • U voelt zich beter en fitter
  • U hoest minder
  • U ruikt en proeft beter
  • U krijgt een frissere adem
  • Uw conditie verbetert
  • U bespaart geld

Intake bij u thuis of op locatie in de buurt

De eerste kennismaking is geheel vrijblijvend en gebeurt telefonisch. Zo kijkt u samen of uw situatie en wensen passen bij het Stoppen met roken-traject. Besluit u er voor te gaan?

Dan vindt de eerste intake bij u thuis plaats, of op een locatie bij u in de buurt. Waar u zich het prettigst bij voelt! Waarom wij een thuisbezoek aanbieden?  In uw eigen omgeving bent u het meest op uw gemak. Zo kan Miranda het beste aansluiten op de momenten die het voor u moeilijk maken om te stoppen met roken in uw dagelijks leven. En dus heeft uw traject een grotere kans van slagen.

Waar vindt u deze dienst

Onze expert voor Stoppen met roken kan langs komen in de gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Eenvoudig geregeld

Als lid van Carinova Thuizz kunt u vrijblijvend een afspraak maken via de knop ‘Stoppen met roken aanvragen’. Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen van de dienst.

Of meld u aan via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor € 21,95 per jaar. Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

Gratis vrijblijvende telefonische kennismaking

Persoonlijke intake bij u thuis of op locatie

Geen voorrijkosten

Professioneel traject afgestemd op uw situatie

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.