Stoppen met roken aan huis

Wilt u stoppen met roken? Dan bent u nu al een heel eind op weg. De eerste stap is namelijk uw voornemen. Het willen stoppen. Hoe moeilijk het ook is, Carinova Thuizz maakt het voor u mogelijk. Onze expert komt bij u thuis en gaat samen met u het traject in. Afgestemd op uw situatie en uw wensen.

Stoppen met roken aanvragen Stoppen met roken aanvragen

Stoppen met roken aan huis

Altijd al willen stoppen met roken, maar is het er nooit van gekomen? Of heeft u al meerdere pogingen gedaan, maar is het helaas nog niet gelukt? Geen probleem! Onze longverpleegkundige Miranda van Rossum staat voor u klaar. Wanneer u rookt, neemt het risico op hart- en vaatziekten toe. Jaarlijks overlijden meer dan 20.000 mensen aan de gevolgen van roken. Eén jaar na stoppen is de kans op een hartinfarct al de helft kleiner. Het heeft dus altijd zin om te stoppen! Bovendien heeft het veel meer voordelen:

  • U voelt zich beter en fitter
  • U hoest minder
  • U ruikt en proeft beter
  • U krijgt een frissere adem
  • Uw conditie verbetert
  • U bespaart geld

Waar vindt u deze dienst

Onze expert voor Stoppen met roken kan langs komen in de gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Nog geen lid van Carinova?

Als lid van Carinova krijgt u mooie voordelen. U kunt vrijblijvend een afspraak maken via de knop ‘Stoppen met roken aanvragen’.

Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen van de dienst. Of meld u aan via het aanmeldformulier.

U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor € 21,95 per jaar. Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

Intake bij u thuis

Persoonlijk traject afgestemd op uw situatie

Geen voorrijkosten

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.