Leefstijlcoach

Graag actief aan de slag met uw gezondheid, maar weet u niet waar u moet beginnen? Dan is er nu onze leefstijlcoach aan huis. Na een gratis intakegesprek wordt een persoonlijk plan voor u gemaakt. Gedurende meerdere maanden krijgt u begeleiding op maat, gericht op voeding, bewegen, slapen en ontspanning.

Leefstijlcoaching aanvragen

Verander uw leefstijl met een programma op maat

Zo gezond en gelukkig mogelijk oud worden. Wie wil dat nou niet? Onze leefstijlcoaches begeleiden u met een programma op maat afgesteld op uw hulpvraag. Dat kan op het gebied van voeding, beweging, roken, stress en slaap. 

Waar vindt u deze dienst

De leefstijlcoach komt bij u thuis in de gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en Zwolle
Waar vindt u deze dienst

Eenvoudig geregeld

Als lid van Carinova krijgt u mooie voordelen bij de leefstijlcoach. U kunt vrijblijvend een afspraak maken via de knop ‘Leefstijlcoaching aanvragen’.

Bent u nog geen lid? Dan kunt u dat direct regelen tijdens het aanvragen. Of meld u aan via het aanmeldformulier. U en uw huisgenoten zijn samen al lid voor €23,50 per jaar.

Zo lang mogelijk gezond en zelfstandig thuis wonen, daar staat Carinova Thuizz voor.

Voordelen voor leden

Gratis en vrijblijvend intakegesprek

Geen voorrijkosten

Korting op tarief leefstijlprogramma

Gediplomeerde leefstijlcoaches

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.