Scootmobiel training

Waar u ook gaat, u ziet ze overal – de scootmobiel. Bent u ook een trotse bezitter van dit voertuig of zou u dat graag willen worden? Dan hebben wij een mooi aanbod voor u! In samenwerking met Veilig Verkeer Nederlandwelzijnsorganisaties en ergotherapeuten uit de regio maakt Carinova Thuizz een gratis scootmobiel training mogelijk.

Voorinschrijven

Gratis scootmobieltraining

Een scootmobiel proberen? Of uw vaardigheden extra trainen? Dan is deze training wat voor u.

De bijeenkomst bestaat uit:

  • Theorieles over onder andere verkeersregels
  • Vaardigheidsparcours onder begeleiding van een instructeur

Een vervolgtraject nodig? De ergotherapeut die aanwezig is vertelt u er meer over. Op sommige locaties is een servicemonteur van de gemeente aanwezig die uw scootmobiel controleert. 

Waar vindt u deze activiteit

De scootmobieltrainingen vinden gedurende het hele jaar plaats. De locaties en data worden kort van tevoren bekend gemaakt. U kunt zich aanmelden voor de wachtlijst door op "Voorinschrijven" te klikken.

Wij werken er aan om deze training in alle gemeentes in de Carinova Thuizz regio aan te bieden. In 2023 kunt u de scootmobieltraining sowieso volgen in: Deventer, Hardenberg, Ommen en Raalte
Waar vindt u deze activiteit

Handig om te weten

Bekijk alle veelgestelde vragen

Handig om te lezen

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.