Huize Salland

In de directe omgeving van Huize Salland liggen de appartementengebouwen Park Gooijland, met royale 3-kamerappartementen die u kunt kopen of huren. U woont hier zelfstandig maar als u hulp nodig heeft dan bieden wij u diverse mogelijkheden voor zorg en aanvullende diensten. Dit geldt ook voor onze 2-kamer inleunappartementen.

Als zelfstandig wonen niet meer lukt bent u welkom in een van de appartementen in Huize Salland. Daar woont u 'zo thuis mogelijk'. U woont in uw eigen appartement binnen onze woonzorglocatie. Zorg en verpleging is altijd dichtbij, 24 uur per dag. Hier is wel een ZZP voor nodig.
Daarnaast beschikt Huize Salland over vier appartementen voor kortdurende opname/herstelzorg met en zonder indicatie. Cliënten met een toenemende somatische zorgvraag kunnen blijven wonen op Huize Salland, ook als zij verpleeghuiszorg nodig hebben.

Rondom Huize Salland ligt een parkachtige tuin waar u heerlijk kunt wandelen. In de tuin is ook nog een Fit+-circuit aanwezig waar u aan uw conditie kunt werken.

Kerngegevens
Op de locatie Huize Salland hebben wij 66 appartementen. In deze appartementen bieden wij 7 x 24 uur zorg en dienstverlening. Afhankelijk van uw indicatie kunnen wij naast zorg en dienstverlening ook medische, psychosociale en paramedische behandeling bieden. Op deze manier kunt u blijven wonen ook als de zorgvraag toeneemt. Zorg en behandeling wordt geboden op basis van de indicatie en de afspraken in het zorgleefplan. 

Rondleiding
Hieronder kunt u digitaal een rondleiding bekijken binnen de woonzorglocatie. Met betrekking tot de rondleiding, de receptiefunctie binnen Carinova is nu op een andere manier per locatie ingevuld. 

Huize Salland in Colmschate