Algemeen

Woonzorglocatie De Hartkamp biedt een zo breed mogelijk pakket van zorg, welzijn en behandeling aan. De zorg bestaat onder andere uit gespecialiseerde verzorging, medische en paramedische behandeling en een aangepaste woonomgeving met bijbehorende dienstverlening. Ook als u niet in De Hartkamp woont, kunt u poliklinische behandeling krijgen. Die behandeling kan plaatsvinden in de behandelruimten van de woonzorglocatie of bij u thuis. Wij hechten grote waarde aan de zelfstandigheid van onze cliënten.
Verpleeghuiszorg gericht op langduring verblijf kan worden ingevuld met kleinschalig wonen

Kerngegevens
Op de locatie de Hartkamp bieden wij zorg aan 36 cliënten. Cliënten op de Hartkamp ontvangen naast zorg ook medische, psychosociale en Paramedische behandeling. Zorg en behandeling wordt geboden op basis van de indicatie en de afspraken in het zorgleefplan. 

Daarnaast biedt De Hartkamp kleinschalige woonvormen aan en beschikt daarbij over 96 appartementen in de woongebouwen Jan van Arkel I, II en III en 12 in woongebouw De Braak.Wij bieden op deze locatie 7 x 24 uur zorg en dienstverlening met medische, psychosociale en paramedische behandeling. Bewoners beschikken over een ruime zit-slaapkamer. Er wordt gemeenschappelijk gebruik gemaakt van een fraai ingerichte huiskamer. Zorg en behandeling wordt geboden op basis van de indicatie en de afspraken in het zorgleefplan. 

Rondleiding
Hieronder kunt u digitaal een rondleiding bekijken binnen de woonzorglocatie. Met betrekking tot de rondleiding, de receptiefunctie binnen Carinova is nu op een andere manier per locatie ingevuld.