Zorgeloos genieten van uw tuin of balkon?

Houdt u van groen, maar heeft u geen groene vingers? Of wordt het onderhoud van uw tuin of balkonplanten u teveel? Als lid van Carinova kunt u heel gemakkelijk hulptroepen inschakelen.

In gesprek met

Carinova Thuizz werkt samen met tuinmannen die u al het groenonderhoud uit handen kunnen nemen. Betrouwbaar en betaalbaar. Jurrie Baas, eigenaar van het gelijknamige tuincentrum in Ommen, is een van die mensen. Hij vertelt graag wat zijn medewerkers voor u kunnen doen om zorgeloos te genieten van het groen.

Meer plezier

“Onderhoud, snoeien en onkruid weghalen zijn de voornaamste werkzaamheden die we voor leden van Carinova uitvoeren,” vertelt Jurrie Baas.

“Maar we kunnen bijvoorbeeld ook planten verpotten en bemesten, nieuwe aanplant verzorgen en grasmaaien; kortom alle tuinwerkzaamheden die voor veel mensen te zwaar worden. We zien echt dat mensen door deze ondersteuning weer meer plezier van hun tuin of balkon hebben.”

Hoe vaak vindt dat onderhoud plaats? “We hebben klanten waarbij we elke week komen, maar ook eens per maand of zelfs maar een of twee keer per jaar. Net wat mensen willen.”

Vast gezicht

Baas werkt al zo’n vijftien jaar met Carinova Thuizz samen. “Wij zijn een wat groter bedrijf met in totaal zo’n zestig medewerkers. Daardoor kunnen we ervoor zorgen dat elk lid de tuinman krijgt die het beste past."

Hij vervolgt: "Leden van Carinova vinden het prettig om een vast gezicht te zien, ook daar kunnen we in voorzien. Door het uitbesteden van tuinonderhoud kunnen mensen vaak langer in hun eigen huis blijven wonen."

"Zo komen we al tien jaar bij een klant die na het overlijden van haar man wilde verhuizen. Alleen omdat ze zelf het tuinonderhoud niet aankon. Gelukkig is ze via Carinova met ons in contact gekomen. Elk jaar als ik haar een kerststukje kom brengen, vertelt ze weer hoe blij ze is dat ze nog steeds in haar vertrouwde huis woont. Dat is toch fantastisch.”

Zorgeloos genieten

Voor iedereen die wat hulp in de tuin of voor de balkonplanten kan gebruiken heeft hij een tip: “Veel mensen vinden hulp in huis normaal, maar hulp voor de tuin vinden ze een grote stap. Mijn advies is om gewoon eens een gesprek aan te vragen."

"Ik kom eerst bij mensen thuis om de mogelijkheden te bespreken. Dat verplicht tot niets. Als mensen eenmaal die stap hebben gezet, zijn ze er altijd blij mee.”

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Zorgeloos blijven genieten van uw tuin of balkon? Kijk snel verder voor een tuinman bij u in de buurt

 

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.