Zomerse aanbieding voor leden

In het schilderachtige Zuid-Limburgse heuvelland, verscholen tussen het groen, schitteren de piramides van Thermae 2000. Na een reis door het idyllische Valkenburg aan de Geul en het trotseren van de bekende Cauberg is daar dé plek om tot rust te komen. 

Thermaal water

Het thermale bronwater van Thermae 2000 komt uit diepe bronnen die meer dan 40.000 jaar in de kalkrijke Limburgse bodem verscholen hebben gelegen. Het zit vol spoorelementen en mineralen. De bronnen zijn afkomstig uit een onderaards meer dat zich uitstrekt tot in de oude vulkanische gebieden in Duitsland. Met de basisfilosofie ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ startten de oprichters van Thermae 2000, de fysiotherapeuten Jaspars en Verschuur, de boringen naar thermaal water voor het vinden van deze bronnen. 

Culinair genieten

Bij Thermae 2000 kunt u ook op culinair gebied uw hart ophalen. In de wellness bevinden zich meerdere horecaoutlets waar met Limburgse gastvrijheid, verrassende gerechten en drankjes worden geserveerd. Samen met lokale ondernemers wordt de kaart aangepast aan het seizoen, en serveren wij enkel verse ingrediënten. Aangrenzend culinair dineren bovenop de Cauberg? Bij Restaurant Pure ervaart u gegarandeerd een culinaire luxueuze avond op hoog niveau. Chef Reshma Simons en haar team zorgen voor ware kunstwerkjes en verrassende smaken.

Aanbieding voor leden

Leden van Carinova Thuizz kunnen nog tot eind 2023 profiteren van een speciale aanbieding. Ervaar een hele dag ontspanning bovenop de Cauberg, met Limburgse gastvrijheid en een prachtig uitzicht op het Geuldal. Een wellnessdag bij Thermae 2000 zorgt gegarandeerd voor ontspanning. Geniet van de verschillende baden, sauna's, whirlpools en meerdere restaurants. Dat kan, afhankelijk van de gekozen dag, met of zonder badkleding! Met het wellness hotel heeft Thermae 2000 alles in huis om een gehele dag, of meerdere dagen, door te kunnen brengen.

Hoe werkt het?

Bent u lid van Carinova Thuizz en wilt u gebruik maken van onderstaande aanbiedingen?
Stuur dan het team van Carinova Thuizz een mail en vraag de speciale kortingscode voor leden op.

Ga vervolgens naar de webshop van Thermae 2000 en koop uw entree.

Ledenaanbieding 1: Korting op de dagentree
Een heerlijke dag genieten in Thermae 2000.
Normaal gesproken is de entreeprijs €49,50.
Leden ontvangen een korting van maar liefst €17,- en betalen slechts €32,50 

Ledenaanbieding 2: Korting op hotelovernachting
Kom tot rust in het wellness hotel van Thermae 2000 en loop vanuit uw hotelkamer in uw badjas direct de spa- en wellnessfaciliteiten tegemoet. Voor leden van Carinova Thuizz is er een speciaal tarief, waardoor u extra voordelig een reservering maakt voor een wellness hotelovernachting in Valkenburg aan de Geul. Reserveer nu uw hotelovernachting in een classic double room, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Restaurant Pure en twee volledige dagen toegang tot de spa- en wellnessfaciliteiten voor: 

Aankomst op zondag t/m woensdag: €219 per kamer per nacht
Aankomst op donderdag: €229 per kamer per nacht
Aankomst op vrijdag: €259 per kamer per nacht
Aankomst op zaterdag: €339 per kamer per nacht

Link hotel: www.thermae.nl/hotel-carinova

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.