Wij dagen u uit: "Creatief met Carinova Challenge"

De zomer is begonnen en het is tijd om onze creativiteit te laten bloeien! Carinova Thuizz nodigt u uit voor een bijzondere uitdaging: de "Creatief met Carinova Challenge".

Komkommertijd? Echt niet!

Of u nu op vakantie gaat of niet, deze zomer hoeft u zich sowieso niet te vervelen. Carinova Thuizz, de ledenservice van Carinova, komt met een leuke activiteit voor iedereen...

Lekker creatief aan de slag, ongeacht uw ervaring of vaardigheden. Of u nu van tekenen, schilderen, fotograferen of knutselen houdt, deze challenge biedt voor ieder wat wils.

En u kunt nog leuke prijzen winnen ook!

Wat houdt de challenge in?

We dagen u uit om in de maand juli drie keer iets te maken over één onderwerp. Dit kan op allerlei creatieve manieren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een bloem: Leg de groei van een bloem vast. Maak een foto of tekening van de bloem in knop, de bloem halverwege haar bloei en de bloem in volle bloei. 
  • Drie technieken: Gebruik verschillende materialen om een landschap vast te leggen. Probeer het eerst met kleurpotloden, dan met verf en tot slot met krijt. Zo ontdekt u hoe het landschap op verschillende manieren tot leven komt.
  • Andere uitingen: Naast verschillende visuele technieken, kunt u natuurlijk kiezen voor een andere vorm van uiting: zoals muziek, poëzie, teksten, fotografie, etc.
Paragraaf afbeelding

Iedereen kan meedoen

Naast dat het gewoon hartstikke leuk is om mee te doen, verloten wij onder de deelnemers ook nog eens drie bloemenbonnen ter waarde van 15 euro. Deze bonnen kunt u besteden bij een lokale bloemenwinkel naar keuze, zodat u uw huis kunt opvrolijken met een prachtig boeket.

  1. Aan de slag met drie creaties in de maand juli.
  2. Maak een digitaal bestand, foto of filmpje van uw werk.
  3. Stuur uw inzending t/m vrijdag 2 augustus in naar thuizz@carinova.nl Vergeet niet uw naam en contactgegevens te vermelden.

Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te doen! Het maakt niet uit of u beginner bent of al jarenlange ervaring heeft, iedereen kan deelnemen en zijn of haar creativiteit de vrije loop laten.

En heeft u niet gewonnen? Niet getreurd, aan het einde van de maand zijn we allemaal winnaars, want we hebben drie mooie creaties in huis, om zelf te houden of weg te geven deze zomer!

Paragraaf afbeelding

Tips om aan de slag te gaan:

  • Maak het simpel: U hoeft geen meesterwerk te creëren. Het gaat erom dat u plezier beleeft aan het creatieve proces.
  • Wees geduldig: Creativiteit heeft tijd nodig. Begin gewoon en geniet van elke stap in het proces.
  • Laat u inspireren: Ga eens naar buiten voor een wandeling in de natuur, lees een gedicht of bezoek een galerie. Inspiratie kan op de meest onverwachte momenten komen.
  • Werk samen: Nodig vrienden, familie of buren uit om mee te doen. Samen werken kan nieuwe ideeën en technieken opleveren, en het is ook nog eens erg gezellig.

Doe mee met de "Creatief met Carinova Challenge" en ontdek hoe ontspannend en leuk het is om creatief bezig te zijn. Wij kijken uit naar uw prachtige inzendingen en wensen u veel plezier en inspiratie!

Het team van Carinova Thuizz

Paragraaf afbeelding
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.