Luister naar relatiemagazine Dichtbij

Wist u dat u ons relatiemagazine Dichtbij ook kunt luisteren? We leggen u graag uit hoe dit werkt. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 0900 86 62

Bent u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen in de zorg? Wilt u inspirerende verhalen en interessante interviews niet missen? Dan hebben we goed nieuws voor u! Als lid of cliënt van Carinova kunt u nu ons relatiemagazine niet alleen lezen, maar ook beluisteren. Kunnen we u helpen? Bel dan 085-760 9900.

Verhalen die spreken

Ons magazine, dat twee keer per jaar verschijnt, is gevuld met boeiende verhalen, diepgaande interviews, en de nieuwste trends in de zorgsector. Bovendien vindt u er een agenda leuke en interessante evenementen. En het beste? Al deze waardevolle inhoud is nu toegankelijk via audio.

Eenvoudig toegankelijk via Leesbutler.nl

De Leesbutler is er voor mensen met een leesbeperking zoals blinden en slechtzienden. Daarom bieden we het relatiemagazine nu ook aan in gesproken vorm via het platform Leesbutler.nl. Hiermee maken we onze inhoud toegankelijker en zorgen we ervoor dat u niets hoeft te missen.

Hoe werkt het?

Het is eenvoudig. Bezoek Leesbutler.nl, meld u aan en krijg direct toegang tot de ingesproken versies van ons magazine.

  • Stap 1: Maak een account aan op Leesbutler.nl.
  • Stap 2: Open het tabblad 'tijdschriften'.
  • Stap 3: Zoek naar het tijdschrift 'Dichtbij'.
  • Stap 4: Kies voor de meest recente uitgave en kies voor 'bestellen'.
  • Stap 5: Rond de bestelling af in de bestelomgeving. De Dichtbij is gratis te beluisteren en kost u geen geld.
  • Stap 6: Wanneer u de bestelling heeft afgerond gaat u weer terug naar de pagina van het tijdschrift Dichtbij.
  • Stap 7: Kies voor 'afspelen'. U komt nu terecht in het luistermenu. Hier kiest u het hoofdstuk waar u wilt beginnen met luisteren. Veel lees- en luisterplezier!

Vragen en ondersteuning

Heeft u hulp nodig met aanmelden? Neemt u dan contact op met Leesbutler. Dit kan via telefoonnummer 085-760 9900 of stuur een e-mail naar klantenservice@leesbutler.nl

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.