Deventer Maatjes Event

Ben jij op zoek naar een zinvolle manier om je tijd en talenten in te zetten? Wil je een verschil maken in iemands leven? Kom naar het Deventer Maatjes Event! 

Inwoners van de gemeente Deventer, die als vrijwilliger aan het werk willen, zijn welkom op het Deventer Maatjes Event. Het event begint met een workshop talentontwikkeling, daarnaast presenteren zich diverse vrijwilligersorganisaties op de inspiratiemarkt. Kom langs en ontdek hoe jij het verschil kunt maken! 

Datum, tijd en locatie

Datum: 4 april 2024 van 19:00 tot 21:00 uur
Locatie: Koningskerk, Mariënburghstraat 4, Deventer

Aanmelden

Aanmelden kan via www.deventermaatjes.nl.

Het programma

19.00 - 20.00 uur: Workshop Talentontwikkeling. Ontdek jouw unieke talenten en hoe je deze kunt inzetten om een positieve impact te hebben op het leven van anderen.
20.00 - 21.00 uur: Maatjesmarkt. Organisaties zoals Vluchtelingenwerk en Buddy to Buddy zijn te vinden op de inspiratiemarkt, maar ook Vriendendiensten Deventer, Raster, Carinova, Present en Humanitas.

Verschillende maatjesprojecten zullen zich presenteren en vertellen hoe jij als maatje het verschil kunt maken. Van coaching tot sociale initiatieven, er is voor ieder wat wils.

Meer informatie

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.