Wereld Alzheimer Dag Staphorst

In september is het Wereld Alzheimer Dag, met dit jaar als thema ‘Samen aan tafel', gekozen door de vrijwilligers van Alzheimer Nederland. Rondom deze dag vragen we extra aandacht voor dementie. 

De bijeenkomst

In het kader van Wereld Alzheimerdag verzorgt Theater Aan De Lijn deze avond de interactieve voorstelling 'Wie van de drie heeft dementie?'

Zus, zus en broer op leeftijd proberen te ontdekken wie van de drie dementie heeft. Ze doen met z'n drieën muziek- en geheugentesten, maar het blijft in het ongewisse óf één van de drie dementie heeft en zo ja wie.

Naast het onderwerp dementie gaat de voorstelling over communicatie tussen de zussen en broer. Ze gaan nog altijd met elkaar om als in hun kinderjaren. Een spel van macht, onmacht en verbondjes maken en toch om elkaar geven. Een feest van herkenning!

Inloop mogelijk vanaf 19:00 uur.
Voorstelling van 19:30 tot 21:00 uur.
Ontmoeting tot 21:30 uur

Informatie en aanmelden

Extra informatie en aanmelden via Erna Martens:
06-83868846 / h.martens@carinova.nl

Het Alzheimer Trefpunt (en deze speciale avond) wordt georganiseerd door Alzheimer Nederland, Thuiszorg Icare, Carinova Steunpunt Mantelzorg, RST Zorgverleners, Noorderboog locatie De Schiphorst en Kaailanden.

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.