'Hoe vitaal ben jij?'

'Mantelzorg en werk, hoe zorg je dat het werkt?!'

Als mantelzorger wil jij je leven gewoon leven. Een zorgsituatie zet die wens soms onder druk. Juist daarom is het belangrijk om zo nu en dan wat afstand te nemen van zorgtaken en stil te staan bij wat helpt om vitaliteit te ervaren. Maar wat houdt vitaliteit precies in? En wat heb jij er eigenlijk aan om vitaal te zijn? Waar kun je van genieten, plezier aan beleven?

Informatie en aanmelden

Mantelzorgondersteuning Raalte organiseert op woensdag 7 december a.s. een bijeenkomst om mantelzorgers uit de gemeente Raalte te helpen in deze zoektocht naar balans tussen werk en privéleven, energie hebben en mantelzorg geven. Arbeidsfysiotherapeut Frederik Jaspers Faijer vertelt hoe je ervoor kan zorgen dat je vitaal en met plezier werkt en hoe je ervoor zorgt dat je ook in de toekomst inzetbaar blijft.

Deze bijeenkomst vindt plaats Bij Lampe aan de Almelosestraat 2 in Raalte, van 16:00 tot 17:30 uur met aansluitend een hapje en een drankje. Jij bent van harte welkom!

Aanmelden kan bij Mantelzorgondersteuning Raalte:
- Carinova Mantelzorgondersteuning: steunpuntmantelzorg@carinova.nl of 0570-518185
- Evenmens Raalte: info@evenmens.nl of 0572-820997 (of digitaal via www.evenmens.nl/nieuws/bijeenkomst-wm-raalte)

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.