Cursus 'Vergroot je veerkracht' Deventer/Raalte

In 4 bijeenkomsten gaan we onderzoeken wat veerkracht voor jou betekent, welke dingen je veerkracht ondermijnen of versterken en maak je een begin met het vergroten van je veerkracht. Dit doen we door het geven van informatie over verschillende aspecten van veerkracht, door aan de slag te gaan met opdrachten om inzicht te krijgen in jezelf en door het delen van ervaringen.

Veerkracht! Een woord dat we vaak gebruiken, maar ook een begrip dat voor iedereen iets anders betekent. Veerkracht wordt vaak omschreven als 'dat wat je nodig hebt om met een moeilijke situatie of tegenslag om te gaan'. Deze situaties komen we allemaal tegen in ons leven. De één meer dan de ander. Iedereen gaat er op een andere manier mee om en dat lukt de ene keer beter dan de andere keer.

Je veerkracht wordt op verschillende manieren beïnvloed. Dingen die meespelen zijn bijvoorbeeld de hoeveelheid tegenslagen die je ervaart, de manier waarop je naar tegenslagen kijkt en of het je lukt om ook positieve dingen te blijven zien. Ook wijzelf kunnen onze veerkracht beïnvloeden en leren die te vergroten. Dat is waar deze cursus over gaat.

Aanmelden / info

Deze cursus is inmiddels gestart, aanmelden is niet meer mogelijk.

In het najaar van 2023 wordt de cursus opnieuw aangeboden.
Voor informatie, neem contact op met:
Marleen Morrenhof: m.morrenhof@carinova.nl
Kelly Bekebrede: k.bekebrede@carinova.nl
Of telefonisch: 0570-518185

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.