Bijeenkomst 'Als je wereld kleiner wordt..'

Herkenbaar? Als mantelzorger is de dag vaak zo voorbij en nog veel te doen. Zorgen voor een ander in combinatie met eigen verplichtingen… Maar is er dan nog ruimte om te ontspannen en anderen te ontmoeten? Of misschien merk je dat mensen in je omgeving niet goed weten hoe ze met jullie situatie om moeten gaan?

De Bijeenkomst

Vaak horen we in de contacten met mantelzorgers dat contacten met familie, vrienden en kennissen veranderen. En ook dat momenten van ontspanning afgezegd worden door gebrek aan tijd en energie. Dit alles kan een gevoel van “alleen zijn” met zich meebrengen.

Deze middag gaan we in kleine groepjes met elkaar in gesprek over dit thema. Is het herkenbaar? Waar sta je in je eigen leven? Op welke manier zou je daar eventueel verandering in aan kunnen brengen? Samen weten we meer dan alleen.

Wij hopen op boeiende gesprekken met handvatten voor je eigen leven.

Informatie en aanmelden

Deze bijeenkomst is op 6 oktober a.s. van 13.30 uur tot 15.30 uur in de Hartkamp, Jan van Arkelstraat 15 in Raalte. (Ingang: behandelcentrum).

Wil je aanvullende informatie of heb je zin om mee te praten of te luisteren?
Neem dan contact op en/of meld je vóór 1 oktober a.s. aan via steunpuntmantelzorg@carinova.nl of 0570-518185.
(Vraag naar Jannie of Kelly)

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.