Training 'Alles op zijn KOPP' voor Jonge Mantelzorgers

Ben jij 12 jaar of ouder en groei jij op met een vader/moeder met psychische problemen en/of verslaving? Het kan heel goed dat je hier mee worstelt. Vind je het fijn om er meer over te horen of er over te praten met anderen die hier ook mee te maken hebben? Of wil je graag tips hoe je met de situatie om kunt gaan?
Dan is de training 'Alles op zijn KOPP' iets voor jou! 

Wat gaan we doen?

Tijdens de training kun jij je verhaal kwijt en maak je kennis met jongeren met dezelfde ervaringen. Je krijgt meer inzicht in de psychische problematiek en/of verslavingsproblemen van je ouder(s) en we hebben het over hoe de situatie voor jou is. Je krijgt informatie en tips over hoe je hier mee om kunt gaan.

We houden niet van lang stil zitten. We gaan allerlei activiteiten doen, er zijn verschillende spellen en we zorgen op allerlei andere manieren dat de training je positief bij blijft.

Meer informatie en/of aanmelden?

De KOPP/KOV training is voor jongeren van 12 t/m 16 jaar met een vader/moeder met psychische problemen en/of een verslaving en wordt gegeven door Carinova Mantelzorgondersteuning samen met Tactus verslavingszorg.

Carinova Mantelzorgondersteuning:
Eline Heuvel - e.heuvel@carinova.nl

Tactus Verslavingszorg:
Dirk Dijkgraaf - d.dijkgraaf@tactus.nl

Stuur gerust een bericht als je meer informatie wilt of om aan te melden.
De training zal starten bij genoeg aanmeldingen.

Deelname is gratis

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.