Valpreventiecursus “In Balans"

Ook als u ouder wordt, wilt u zelfstandig de dagelijkse dingen kunnen blijven doen. Juist daarom is het belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt met uw lichaam. Dat betekent stevig op uw benen staan en echt op ze kunnen vertrouwen. Wie goed in balans is, is zekerder van zichzelf.

Over het programma

Met het beweegprogramma 'In Balans' kunt u een enorme verbetering van uw spierkracht en evenwicht bereiken. De kans om te vallen wordt daarmee kleiner. Deelname aan de cursus 'In Balans' maakt dat u letterlijk steviger in uw schoenen staat. Bovendien verbetert uw algehele conditie, zodat een actiever dagelijks leven binnen handbereik komt.

In Balans is een groepscursus en bestaat uit:

  1. één vrijblijvende informatiebijeenkomst
  2. drie voorlichtingsbijeenkomsten
  3. tien weken trainingsbijeenkomsten

Informatiebijeenkomst

Voordat u deelneemt aan een van onze cursussen, nodigen wij u uit voor de informatiebijeenkomst. Wij bieden diverse valpreventie-cursussen aan, om te kijken welke cursus het beste bij u past, heten we u van harte welkom op de informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst leggen we het verschil uit tussen de cursussen. We geven u aan de hand van een paar korte tests advies of deze cursus goed bij u past.

Wanneer?

De informatiebijeenkomst is kosteloos en geheel vrijblijvend. We heten u graag welkom op:

  • Donderdag 11 januari 2024
  • Van 15:00 tot 16:30 uur (inloop vanaf 14:50)
  • Carinova locatie Sint Jozef
  • Sint Jozefplein 1, 7415 EH, Deventer.

Cursusdata

Heeft u de informatiebijeenkomst bijgewoond? Of heeft u een rechtstreekse verwijzing van uw arts? Meld u dan aan voor deze cursus!

De cursus start op 5 februari 2024 en vindt plaats op maandag en donderdag. De tijden kunnen verschillen. Bij de start van de cursus ontvangt u een overzicht met de exacte cursusmomenten. Uiterlijk 6 mei 2024 ronden we de cursus af.

Aanmelden

Meld u aan voor de vrijblijvende informatiebijeenkomst, samen kijken we of deze cursus bij u past!

E-mail: valpreventiedeventer@carinova.nl 
Telefoon: Klantenservice Carinova 0900 8662

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.