Fittest 65+ (Raalte)

Bent u 65 jaar of ouder? Benieuwd hoe het er voor staat met uw fitheid? Kom langs en kom te weten hoe fit u bent! Ook kunt u laagdrempelig (en gratis) kennis maken met de sport 'padel'.

Test uw fitheid

De fittest is voor iedereen van 65 jaar en ouder die wil weten hoe het er voor staat met zijn of haar fitheid. De fittest bestaat  uit verschillende onderdelen: invullen van een korte vragenlijst, metingen van o.a. gewicht, bloeddruk, balans, spierkracht en conditie en het verkrijgen van advies.

De testen worden uitgevoerd door diëtisten en fysiotherapeuten. Zij zullen aanwezig zijn om gericht advies te geven, o.a. over valpreventie en blessure preventie. Daarnaast is de buurtsportcoach aanwezig om informatie en adviezen te geven over het beweegaanbod.

Ook is er de mogelijkheid om kennis te maken met Padel! Een zeer laagdrempelige racketsport die de laatste jaren razend populair is geworden. Het is een activiteit waar ontmoeten en meedoen centraal staat. Tijdens de fittestdag worden er clinics georganiseerd om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur.

Meer informatie & aanmelden

De fittest wordt georganiseerd bij Moovv – Tennis, Padel en Squash (Hammerweg 8, Raalte) en duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur. Inwoners van Raalte kunnen gratis deelnemen aan de test.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website van Sportbedrijf Raalte. Mocht dit niet lukken, dan kunt u mailen naar tom.bloo@sportbedrijfraalte.nl. Voor vragen kunt u bellen met 06 23508261.

Open het aanmeldformulier >

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.