Valpreventiecursus “Otago"

Ook als u ouder wordt, wilt u zelfstandig de dagelijkse dingen kunnen blijven doen. Juist daarom is het belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd voelt met uw lichaam. Dat betekent stevig op uw benen staan en echt op ze kunnen vertrouwen. Wie goed in balans is, is zekerder van zichzelf.

Over het programma

Met Otago verbetert u uw spierkracht en balans, waardoor het risico op vallen aanzienlijk vermindert. Dit programma past perfect in uw dagelijkse routine.

Onder begeleiding van gekwalificeerde professionals krijgt u een reeks eenvoudige oefeningen die specifiek op uw behoeften zijn afgestemd. Daarnaast moedigen we u aan om meer te wandelen, op uw eigen tempo.

Informatiebijeenkomst

Voordat u deelneemt aan een van onze cursussen, nodigen wij u uit voor de informatiebijeenkomst. Wij bieden diverse valpreventie-cursussen aan, om te kijken welke cursus het beste bij u past, heten we u van harte welkom op de informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst leggen we het verschil uit tussen de cursussen. We geven u aan de hand van een paar korte tests advies of deze cursus goed bij u past.

Vind een informatiebijeenkomst in onze agenda >

Cursusdata

Heeft u de informatiebijeenkomst bijgewoond? Of heeft u een rechtstreekse verwijzing van uw arts? Meld u dan aan voor deze cursus!

Start cursus

Einde cursus

Locatie(s) / bijzonderheden

Cursusdagen

15 april

4 juli

Deventer, Speeltuinvereniging De Driehoek.

Maandagen van 11:00 tot 12:00 uur 

Donderdagen van 11:00 tot 12:00 uur

 

 

 

 Aanmelden

Meld u aan voor deze cursus via e-mail of telefoon.

E-mail: valpreventiedeventer@carinova.nl 
Telefoon: Klantenservice Carinova 0900 8662

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.