Carinova Thuizz

Wilt u meer informatie over Carinova Thuizz? Bel met 0900 8662 (geen extra kosten) of stel uw vraag via thuizz@carinova.nl

Op de hoogte blijven van onze Carinova Thuizz
Doe- en Beleefdag? Meldt u aan voor updates.

Wij zijn er voor u
Thuizz is de ledenorganisatie van Carinova met een hippe naam maar met oerdegelijke principes. Wij zijn er voor u wanneer u op zoek bent naar betrouwbare dienstverleners aan huis, u het liefst zelf de touwtjes in handen houdt, u graag in contact blijft met de wereld om u heen en enthousiast wordt van korting. In al deze gevallen bent u bij Carinova Thuizz op de juiste plek. 

Dit doen we vanuit onze overtuiging: ''thuis is de beste plek om oud te worden''. Zonder zorgen, vandaar Thuizz met dubbel zz op het eind. 

Ons motto maken we werkelijkheid door mensen met elkaar te verbinden. Bijvoorbeeld met onze dienstverleners: denk hierbij aan de pedicure, kapster of klusjesman. Als lid van Carinova Thuizz staat u er dus nooit alleen voor: u kunt al uw vragen bij ons kwijt. Ook bent u automatisch verzekerd van Acute hulp thuizz, of (loop)hulpmiddelen wanneer u die nodig heeft. Bovendien profiteert u ook tot 10% korting op uw zorgverzekering, hiermee heeft u het lidmaatschapsgeld snel terugverdiend.

Leuke extra's speciaal voor leden
U ontvangt als lid twee keer per jaar een prachtig magazine en we delen wekelijks een digitaal Thuizz Journaal. Deze staat boordevol lekkere recepten, activiteiten in Overijssel en handige tips voor in en rondom uw huis. Bovendien organiseren we speciaal voor leden elk jaar een ledendag, ook wel de Doe- en Beelfdag genoemd: leuk, leerzaam en ontzettend gezellig.

Lid worden
Bent u nog geen lid? Meld u dan snel aan via het inschrijf formulier. U bent al lid voor slechts €21,95 per jaar. Een lidmaatschap is geldig voor iedereen die woonachtig is op hetzelfde adres.

Contact
Heeft u hulp nodig met aanmelden, een dienst aanvragen of een andere vraag? Bel 0900 8662 (zonder extra kosten).