Het Carinova Servicepakket

Het Carinova Servicepakket biedt u gemaks- en comfortdiensten die u ondersteunen bij het zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen.

Maar ook gezellige activiteiten en interessante cursussen zijn in het aanbod opgenomen. Het Carinova Servicepakket selecteert persoonlijk al haar dienstverleners, zo kunt u een vertrouwd gezicht aan huis verwachten. Bovendien ontvangt u veelal ook een aantrekkelijke korting op de verschillende diensten aan huis. Bijvoorbeeld de kapper, de tuinman of de pedicure ‘aan huis’.

Hulpmiddelen

Alle abonnees hebben recht op gratis eenvoudige loophulp- middelen, zoals krukken. Bovendien ontvangt u tot wel 50% korting op de aanschaf van aantrekhulpen en tot 10% op overige hulpmiddelen bij onze partners Medipoint en Zorgpunt Hardenberg

Verzekerd

Als abonnee bent u verzekerd van de beste zorg van Carinova. Is er iets voorgevallen in uw gezin en heeft u ondersteuning nodig in het huishouden? Wij helpen u met noodzakelijke huishoudelijke hulp of zorgtaken die niet anders geregeld kunnen worden.

Relatiemagazine & brochure

Klik hier voor de brochure met actuele producten en diensten. Het relatiemagazine van Carinova met de naam 'Dichtbij' kunt u vinden in de Bibliotheek.

Kosten

Voor slechts € 18,95 per jaar per huishouden bent u in 2019 al abonnee van het Carinova Servicepakket en kunt u gebruik maken van de service en diensten. U ontvangt een welkomstbrief en vanaf dat moment bent u geregistreerd als abonnee.