Het Carinova Servicepakket

Het Carinova Servicepakket biedt u gemaks- en comfortdiensten die u ondersteunen bij het zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen.

Maar ook ontspannende activiteiten en diverse cursussen zijn in het aanbod opgenomen. Het Carinova Servicepakket selecteert persoonlijk al haar dienstverleners, zo kunt u een vertrouwd gezicht aan huis verwachten. Bovendien ontvangt u veelal ook een aantrekkelijke korting.

Het Carinova Servicepakket biedt verschillende diensten aan huis. Bijvoorbeeld de kapper, de tuinman of de pedicure ‘aan huis’. Bovendien heeft u recht op gratis eenvoudige loophulpmiddelen, zoals krukken. En u ontvangt tot wel 50% korting op het huren en kopen van overige hulpmiddelen.

Relatiemagazine & brochure

Klik hier voor de brochure met actuele producten en diensten. Het relatiemagazine van Carinova met de naam 'Dichtbij' kunt u vinden in de Bibliotheek.

Kosten

Voor € 18,95 per jaar per huishouden bent u in 2019 al abonnee van het Carinova Servicepakket en kunt u gebruik maken van de service en diensten. U ontvangt een welkomstbrief en vanaf dat moment bent u geregistreerd als abonnee.