Zuster Plus

Zuster Plus helpt mensen die behoefte hebben aan thuiszorg en zoekt daarvoor de best passende zelfstandige hulpverleners. Zuster Plus biedt huishoudelijke hulp, verzorging, verpleging en begeleiding. Zuster Plus kijkt daarbij verder dan de zorgvraag alleen. Het maken van een match tussen de beste zelfstandige zorgverlener en de zorgvraag staat centraal. Zuster Plus kan dit ook doordat zij zowel zorgverleners als zorgvragers persoonlijk kent.

Heeft u een zorgvraag of wilt u aan de slag als zelfstandig zorgverlener? Neem dan contact op met Zuster Plus. Dit kan per e-mail: m.nooij@carinova.nl of telefonisch: (0570) 51 83 93.

Zuster Plus biedt een breed scala aan zorgdiensten, op het gebied van mantelzorgondersteuning, begeleiding, verpleging en verzorging. Wat uw zorgvraag ook is, Zuster Plus heeft een passend antwoord. De zorgverleners staan klaar om u van dienst te zijn, van enkele uren tot nacht- of 24-uurszorg. Samen met u, eventueel uw partner, kinderen of mantelzorgers brengt Zuster Plus uw persoonlijke situatie in kaart. Door deze persoonlijke aanpak is het mogelijk om samen met u de best passende zorgverlener te selecteren voor uw zorgvraag. Zuster Plus heeft veel ervaring in het ondersteunen en ontlasten van mantelzorgers. Ook kan er een situatie ontstaan waarin u met spoed zorg nodig heeft. Zuster Plus is 24 uur per dag, zeven dagen per week, voor u bereikbaar.

Deze dienst van Carinova staat ook ter beschikking aan andere zorgorganisaties die tijdelijk extra personele inzet wensen.

Speciaal voor leden van het Carinova Servicepakket is er met Zuster Plus een kortingsregeling afgesproken. Deze regeling houdt in dat u als lid géén bemiddelingskosten van € 79,- betaalt.