Zelf zorg inkopen

Heeft u een PGB, of valt uw zorgbehoefte niet onder de Zorgverzekeringswet? Dan biedt Zuster Plus een passende oplossing, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Het Carinova Servicepakket is een samenwerking aangegaan met Zuster Plus, die bemiddelt tussen zelfstandige zorgverleners en cliënten die zo lang mogelijk zelfstandig thuis willen blijven wonen.

Zuster Plus biedt een breed scala aan zorgdiensten, op het gebied van mantelzorgondersteuning, begeleiding, verpleging en verzorging. Wat uw zorgvraag ook is, Zuster Plus heeft een passend antwoord. De zorgverleners staan klaar om u van dienst te zijn, van enkele uren tot nacht- of 24-uurszorg. Samen met u, eventueel uw partner, kinderen of mantelzorgers brengt Zuster Plus uw persoonlijke situatie in kaart. Door deze persoonlijke aanpak is het mogelijk om samen met u de best passende zorgverlener te selecteren voor uw zorgvraag. Zuster Plus heeft veel ervaring in het ondersteunen en ontlasten van mantelzorgers. Ook kan er een situatie ontstaan waarin u met spoed zorg nodig heeft. Zuster Plus is 24 uur per dag, zeven dagen per week, voor u bereikbaar.

Speciaal voor leden van het Carinova Servicepakket is er met Zuster Plus een kortingsregeling afgesproken. Deze regeling houdt in dat u als lid géén bemiddelingskosten van € 79,- betaalt.