Vrijwilligerswerk: vrijwillig, maar niet vrijblijvend

Het organiseren van leuke activiteiten kost veel tijd. En aan die tijd ontbreekt het nog wel eens. Daarom zijn er altijd extra handen nodig. Die extra handen bieden vrijwilligers. Zij zijn een belangrijke kracht binnen Carinova.

Vrijwilligerswerk zien wij als een serieuze zaak. Het is niet zomaar iets vrijblijvends. Wij maken duidelijke afspraken met u, als vrijwilliger, en we sluiten een overeenkomst met u af.

Regelingen voor vrijwilligers

Carinova organiseert regelmatig bijeenkomsten voor de vrijwilligers.
Dit varieert van gezellige feestavonden tot aan meer serieuze bijeenkomsten waarin u uw ideeën kwijt kunt en waarin wij u informeren over zaken die binnen Carinova of op de locatie spelen. Daarnaast kunnen vrijwilligers een beroep doen op onze Wettelijke Aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering. Bovendien heeft u als vrijwilliger in sommige gevallen recht op reiskostenvergoeding en mag u, als dat nodig is, cursussen volgen.

Vrijwilliger worden?

Bent u geïnteresseerd om vrijwilliger bij een van onze woonzorglocaties te worden? Of wilt u eerst nog wat meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met één of meerdere locaties van uw voorkeur. Klik hier.