Vrijwilligerswerk: vrijwillig, maar niet vrijblijvend

Vrijwilligerswerk bij Carinova Woonzorg

Zoek je leuk vrijwilligerswerk? Wil je jezelf ontwikkelen of wat betekenen voor je medemens? Deel je onze passie voor liefdevolle zorg? Samen kijken we naar je wensen, talenten en waar jij blij van wordt.

Samen met familie en medewerkers zorgen wij er voor dat de bewoners zich thuis kunnen voelen op onze woonzorg locaties. Vrijwilligers zorgen voor een waardevolle bijdrage aan het leven van de bewoners. 

Deze pagina gaat over vrijwilligerswerk bij Carinova Woonzorg. Heb je interesse om vrijwilligerswerk te doen in de Thuiszorg? Kijk dan hier.

Ruime keuze aan vrijwilligerswerk

Carinova heeft diverse woonzorglocaties in Deventer, Diepenveen, Schalkhaar, Holten, Raalte, Olst en Boskamp. Iedereen kan vrijwilliger worden. Je kan voor één uur per week of maand een bijdrage leveren aan het welzijn en geluk van de bewoners. Of je nu graag wandelt, schildert, maaltijden serveert in het restaurant, samen muziek luistert, gastvrouw/heer bent, aandacht geeft of spelletje doet. Er is altijd wel vrijwilligerswerk dat bij je past.

Bekijk wat je kunt doen

Ook voor vrijwilligerswerk in de vorm van (maatschappelijke) stage zijn er mogelijkheden. Verder zijn er opties om als bedrijf, organisatie, vereniging, school vrijwilligerswerk te doen in de vorm van een klus of activiteit. Denk bijvoorbeeld ook aan NLDOET.

Wat kun je verwachten?

  • Vrijwilligersovereenkomst
  • Persoonlijke begeleiding
  • Jaarlijks een gezellig vrijwilligersfeest
  • Informatiebijeenkomsten bijv. over ziektebeelden, communicatie, je eigen grenzen als vrijwilliger bewaken.
  • Lidmaatschap van het Carinova Servicepakket Thuizz
  • Mooie kerstattentie
  • WA- en Ongevallenverzekering
  • Heel veel waardering van de bewoners!Vrijwilliger worden

Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk? Je kunt telefonisch contact opnemen met Marian Bergman om je aan te melden, of voor meer informatie.

M 06-51942810
E m.bergman@carinova.nl