Thuizz tablet

Maak kennis

Maakt u nog geen gebruik van een computer, smartphone of tablet? Dan is de Carinova Thuizz tablet speciaal voor u. Eenvoudig te bedienen De Thuizz tablet is volledig aangepast aan de behoeften van zelfstandige ouderen. Simpel in gebruik en door duidelijke knoppen makkelijk te bedienen. Op een leuke, toegankelijke manier maakt u met kennis met dit nieuwe medium.


Thuizz tablet Compaan Connect

Eenvoudig of super-eenvoudig?

De Thuizz tablet biedt twee opties. Standaard krijgt u een een 'Connect' versie. Dit is een tablet met een overzichtelijke maar uitgebreide menusructuur. Wilt u het het eenvoudiger? Dan kennen we de 'Klassieke' versie, een tablet met slechts 5 grote knoppen op het startscherm. Speciaal voor de oudere, beginnende gebruiker. Op ieder moment kan er kosteloos omgeschakeld worden tussen de twee standen. Welke modus kunnen we bij aflevering voor u laten instellen: Connect of Klassiek?

Veilig te gebruiken

Wel eens van gehoord? Vervelende reclamemails, pop-ups en updates die geïnstalleerd moeten worden? Bij de Thuizz tablet heeft u hier geen last van. Door de versleutelde omgeving ontvangt de gebruiker geen ongewenste e-mails en pop-ups. Software updates maken wij voor u in orde zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Zo hoeft u niet bang te zijn voor cybercriminaliteit, ‘spam’ of ‘fishing’

Persoonlijk contact

De Thuizz tablet heeft een support team dat op aandachtige en prettige wijze omgaat met klantvragen. Daarin gaan wij graag een stapje verder. Wij begrijpen dat ouderen meer aandacht nodig hebben en nemen daarom ruim de tijd voor vragen of opmerkingen. De helpdesk staat 7 dagen per week voor u klaar.


Thuizz tablet Compaan Klassiek met houten omlijsting

Gratis proberen

Carinva Thuizz leden kunnen de tablet vrijblijvend 1 maand uitproberen! Als de tablet u bevalt kunt u hem kopen. Vindt u het niks? Dat kan, stuur hem dan gewoon retour.

Kosten

De tablet kost voor u € 269,- en daarnaast betaald u maandelijks € 12,95 per maand voor het abonnement. Het abonnement is inclusief 1 uur per maand beeldbellen met Carinova Klantenservice (indien gewenst). Ook is het mogelijk om een houten omlijsting mee te bestellen. De prijs hiervan is op aanvraag.