Stoppen met roken: persoonlijk traject door longverpleegkundige

Altijd al willen stoppen met roken, maar is het er nooit van gekomen? Of heeft u al meerdere pogingen gedaan, maar is het helaas nog niet gelukt? Geen probleem! Onze longverpleegkundige Miranda van Rossum staat voor u klaar.

Wanneer u rookt, neemt het risico op hart- en vaatziekten toe. Jaarlijks overlijden meer dan 20.000 mensen aan de gevolgen van roken. Eén jaar na stoppen is de kans op een hartinfarct al de helft kleiner. Het heeft dus altijd zin om te stoppen!

Bovendien heeft het veel meer voordelen:

-        U voelt zich beter en fitter

-        U hoest minder

-        U ruikt en proeft beter

-        U krijgt een frissere adem

-        Uw conditie verbetert

-        U bespaart geld

Speciaal voor leden van Thuizz biedt Miranda een stoppen-met-roken programma aan. Zij plant een intakegesprek met u en helpt u in de maanden die volgen met een persoonlijk traject om nu écht te stoppen.

Inhoud van het traject

Dit traject is een laagdrempelige manier om voor eens en altijd te stoppen met roken. U wordt persoonlijk begeleid tijdens het hele traject. U heeft meerdere afspraken, waarin Miranda u door alle fases van het stoppen helpt.

Voor de eerste kennismaking neemt zij telefonisch contact met u op. Vul uw gegevens en telefoonnummer in het formulier onderaan deze pagina in en er wordt z.s.m. contact met u gezocht. 

Kosten

Miranda staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken. Dit wordt (meestal) vergoed vanuit uw basisverzekering. Uw zorgverzekeraar kan u hier over informeren.

U ontvangt bij deelname aan dit traject een factuur, die u zelf dient te declareren bij uw zorgverzekering.

Meld u nu aan en stop met roken!

* Verplicht veldLET OP!
- Er is een beperkt aantal trajecten in 2021 beschikbaar. Vol = vol.

- Indien u géén lid bent van Carinova Thuizz, kunt u helaas geen gebruik maken van deze dienstverlening. U kunt ook direct lid worden voor slechts €21,95 per jaar!

Het traject wordt aangepast uitgevoerd afhankelijk van de geldende corona maatregelen