Scootmobiel training

Waar u ook gaat, u ziet ze overal – de scootmobiel. Bent u ook een trotse bezitter van dit voertuig of zou u dat graag willen worden? Dan hebben wij een mooi aanbod voor u! In samenwerking met Veilig Verkeer Nederland en ergotherapeuten uit de regio biedt Carinova Thuizz een gratis scootmobiel training aan.

Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die een scootmobiel heeft of op korte termijn zou willen gaan gebruiken.

Inhoud van de training

De scootmobiel training is dé ideale manier om uw kennis en kunde op te frissen. Of om eens vrijblijvend kennis te maken met het besturen van een scootmobiel als u erover denkt er een te willen gaan gebruiken. 

De training is opgesplitst in twee delen:

Theorie: 
- Verkeersregels
- Basis scootmobiel tips

Praktijk: 
- Vaardigheidsparcours onder begeleiding van de instructeur

Heeft u nadien nog vragen, of wilt u nog even blijven oefenen? De ergotherapeut die aanwezig is bij de training maakt graag een vervolgafspraak met u. Ergotherapie wordt in 2021 voor 10uur vergoedt uit uw basisverzekering.


Kosten

Bent u, of iemand uit uw huishouden lid van Carinova Thuizz? Dan is de bijeenkomst voor u gratis. Niet-leden betalen eenmalig €17,50

Data en locaties 2022

Vanaf volgend jaar vinden er weer nieuwe trainingen plaats. Wij zijn hard bezig met de voorbereidingen en zullen op deze pagina de nieuwe data met u communiceren.


Meld u nu aan voor de training!


* Verplicht veldLET OP!
- Indien u géén lid bent van Carinova Thuizz, vult u dan "geen lid" in onder het lidnummer. Wij versturen u na aanmelding dan een factuur. U kunt ook direct lid worden voor slechts €21,95 per jaar!

De training vindt doorgang wanneer wij voldoende aanmeldingen ontvangen en is afhankelijk van de dan geldende corona maatregelen.