Schoon en veilig

Met de Schoon & Veilig diensten van Thuizz laat uw uw woning voor een scherp tarief onderhouden. Laat uw dakgoot ontstoppen, uw schoorsteen vegen of uw ventilatiekanaal reinigen door onze partner Kalshoven dienstverlening uit Dalfsen. Bent u ook nog eens verzekerd bij Zilveren Kruis, en bent u aangemeld voor hun zorgcollectiviteit? Dan ontvangt uu extra korting op de werkzaamheden.

Dakgoot legen

Een vuile dakgoot geeft een verhoogd risico op lekkage. Behalve schade aan uw binnenwanden is er een verhoogd risico op schimmel, erg ongezond! Kies er daarom voor om uw dakgoot schoon te laten maken door Carinova. Dat is niet alleen een prettige gedachte, maar ook nog eens goed voor uw gezondheid! 

Schoorsteen vegen

Woningbrand, u moet er niet aan den-ken! Het vegen van de schoorsteen is dan ook geen overbodige luxe. Laat uw schoorsteen eens vegen door Carinova. U maakt eenvoudig een afspraak en wij regelen de rest voor u. Dat geeft een veilig gevoel, ook bij ons.

Ventilatiekanaal reiningen

De kwaliteit van de lucht in uw huis is belangrijk. Smerige, stoffige ventila-tiekanalen zijn slecht voor de longen en kunnen astma veroorzaken. Bij Carinova zien we vaak de gevolgen van een ongezonde woning. Daarom vinden we het belangrijk u hier eens op te attanderen. En niet alleen dat, we bieden ook direct een betaalbare oplossing! Bel voor een afspraak.

Telefonisch aanvragen
U kunt onze diensten ook telefonisch aanvragen. Neem hiervoor contact op met klantenservice Carinova op 0900 8662 (lokaal tarief zonder extra belkosten)