Gemak Thuizz


In en om huis is genoeg huishoudelijk werk te verrichten. De was doen, strijken of koken. Maar ook onderhoud aan uw woning en tuin moet gebeuren. Soms wordt het wel heel veel. Gelukkig staat Thuizz dan voor u klaar.

Klussendienst: voor al uw klussen in en rondom huis
Maak kennis met de klussendienst van Carinova Thuizz. Speciaal voor onze leden tegen een aantrekkelijk tarief. Of het nu gaat om een plank ophangen, het schilderen van een deur of het verleggen van een stopcontact... Ook voor grotere klussen, zoals het schilderen van uw woning of het vernieuwen van een badkamer of keuken, bent u bij onze klussendiens aan het juiste adres.

Ontbreekt het u aan handigheid of tijd om klussen zelf af te handelen? Of bent u door een afname in mobiliteit hier minder goed toe in staat? Schakel de klussendienst in! 

De tuin bijhouden
De tuinman is ook in te schakelen voor uw tuin. Hij helpt u bijvoorbeeld bij het snoeien, grasmaaien, onkruid wieden, tegels verleggen of verplaatsen van hekken.

Andere diensten
In huis hebben we verder nog de dienst 'financiën op orde, of belastinghulp aan huis' of bent u van plan te verhuizen, ook dan kunt u voordeel krijgen via de verhuisservice.

Kijk snel verder in het menu wat de kortingen van de diensten zijn. Die kunnen fiks oplopen!